Dombori hírek

Magyar település › Dombori

Olaszországban is bizonyíthatnak majd

20.01.15 19:25

A szekszárdi vendéglátó szakképző iskola csapata nyerte az országos flambírozó és gasztronómiai versenyt, amelyet először rendeztek meg Domboriban.

Tatabányán is közös ellenzéki polgármester-jelölt indul

19.07.31 22:03

Szűcsné Posztovics Ilona közgazdászt minden ellenzéki párt támogatja mint ellenzéki polgármester-jelöltet, az LMP viszont állítja, kirekesztették a tárgyalásokról. Szűcsné Posztovics Ilona közgazdászt, könyvelési és adótanácsadót indítja…

A vidékbajnokságon huszonnégy érmet szerzett a Kanizsa Kajak-Kenu Klub

19.07.19 20:45

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub fiataljai két versengésen is bizonyíthattak az elmúlt időszakban: Szegeden emlékversenyen, Fadd-Domboriban pedig a Vidék Bajnokságon indultak.

Hajdu Jonatánért és Kiss Balázsért is szoríthatunk

19.07.16 21:00

Az elmúlt hét végén Fadd-­Dombori adott otthont a kajak-kenusok vidéki bajnokságának, amelyen az újvárosiak ismét kiemelkedően szerepeltek.

Minden éremből jutott a MOL Alapítvány kajak-kenusainak

19.07.15 18:36

Az ifjúsági és U23-as kajak-kenu csehországi Európa-bajnokságon három MOL-os sportoló is érmet nyert: egy aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot szereztek.

Bűnmegelőzés az üdülőtelepen

19.07.04 14:44

Bűnmegelőzés az üdülőtelepen Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 04., cs - 07:13 A rendőrség a nyár veszélyeivel kapcsolatos tájékoztatófüzeteket, szórólapokat osztott Fadd-Dombori üdülőtelepen.

Kell még terület a kerékpárúthoz

19.06.05 09:40

A Tolna-Fadd-Dombori kerékpárút megépítéséhez szükséges pluszterületek megvásárlásáról is döntött a tolnai képviselő-testület legutóbbi ülésén.

Új kisfilm fókuszál a megyére

19.05.24 13:10

„Otthon boldog vagyok” címmel mutatta be legújabb kisfilmjét a megyei önkormányzat Fadd-Domboriban, a Donauticában megrendezett csütörtöki Médiaesten.

A(z) "Dombori" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Szekszárdi iskola nyerte az első női flambírozó versenyt

A Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája első alkalommal rendezte meg a VIP Flambé – Nők a flambírozás művészetében elnevezésű meghívásos versenyét január 15-én a Fadd-Domboriban található Donautica Étterem és…

Nagyvilág

Virágzik a tavaszi tőzike a Duna-Dráva Nemzeti Parkban

A védett növényfaj eszmei értéke ötezer forint. Varga György fotói.

Sport

Óriási hírt kapott otthonról a Dominikán versenyző exatlonos

Csodálatos hírt kapott otthonról Tóth Dávid (34). A világbajnok ezüstérmes kajakos társaival hetek óta versenyez az Exatlon Hungary sportrealityjében, ahol a pályák mellett a szeretteik hiánya a legnehezebb. Éppen ezért, amikor a…

Magyar település

Kigyulladt egy melléképület Bogyiszlón

Teljes terjedelmében ég egy melléképület Bogyiszlón, a Petőfi utcában. A tűzhöz a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

 

Kategória ajánló