Dobrev Klára hírek

Ismert személy › Dobrev Klára

Új kormányszóvivő váltja Hollik Istvánt

19.12.01 13:32

A jelenlegi kormányszóvivő a Fidesz kommunikációs igazgatói posztjára kerül. Az utód Tarlós István helyettese volt Budapest élén.

A sötét középkortól és a papok hatalmától retteg Dobrev Klára

19.11.19 12:29

Gyurcsány Ferenc felesége kijelentette, fél attól, hogy a lengyel vallási fundamentalizmus meg fog jelenni Magyarországon.

Megszavazta Várhelyi Olivér biztosjelöltségét az EP külügyi bizottsága

19.11.18 11:43

A magyar ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa, de nem jártak sikerrel – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Várhelyi Olivér megígérte, hogy nem lesz Orbán Viktor bábja

19.11.13 14:16

Minden kormány vagy intézmény befolyásától mentesen, az EU képviseletében és érdekében fogok dolgozni, és nem fogok eltűrni semmilyen beavatkozást a területemen – jelentette ki Várhelyi Olivér mai meghallgatásán. A magyar uniós…

Dobrev: Orbán elszólta magát, Várhelyi Olivér nem lesz bővítési biztos

19.11.02 14:19

A DK európai képviselője szerint a miniszterelnök Türk Tanácsban elmondott beszéde vállalhatatlan az Európai Bizottságban.

Dobrev Klára vasárnap beszólt Orbánnak

19.10.27 18:34

Dobrev Klára a DK EP-listavezetője, az Európai Parlament alelnöke Orbán Viktor uniós biztos-jelöltjét ekézi a Facebookon.

A(z) "Dobrev Klára" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Tovább erősíti a női vonalat a Fidesz

Hogy maguktól e,vagy esetleg Dobrev Klára sikerén felbuzdulva, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy újabb nővel erősít a Fidesz. Most Hollik István kormányszóvivőt váltja Szalay-Bobrovniczky Alexandra aki január elsejétől veszi…

Politikus

Gyurcsány nagyon kiakadt: Az édesanyátok térde kalácsát!

Ezt írja facebook-os oldalán: Az édesanyátok térde kalácsát! A Gothár-ügyre hivatkozva raboljátok el a főváros jogát, hogy döntsön a színházak vezetőiről. De hazudtok. A javaslat hivatalos előterjesztése szerint már október 29-én…

Közélet

A momentumos Cseh Katalin már nem is tagadja: csak azért van az EP-ben, hogy Magyarországnak ártson

Soha senki nem merészkedett el addig, mint Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselője, aki a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte Várhelyi Olivér kinevezését.

 

Kategória ajánló