döbbenet hírek

Kultúra és szórakozás › döbbenet

Késelés Borsodban, egy nő az áldozat

19.08.29 18:49

A házaspár sokszor vitatkozott egymással. A férfi hétfőn hazafelé tartva a kocsiban előbb megverte a feleségét, majd egy késsel megvágta a nyakát és többször megszúrta.

Tízéves korától itta, döbbenet, mit tett az energiaital a tinilánnyal

19.08.29 14:19

Szintia egész életét megváltoztatta az energiaital: a 16 éves lány 10 éves kora óta rendszeresen fogyasztja, és mostanra szívritmuszavara lett, és feltehetőleg egész életében gyógyszereket kell majd szednie. Először 12 éves korában lett rosszul, és…

Szívfacsaró történet! Hosszasan őrizte bocsa tetemét egy anyamedve

19.08.28 11:55

Az Erdélyben található Hargita megyében rengeteg vadonélő medve kóborol, nem ritka, hogy az települések, utak közelébe is merészkednek. Egy ilyen eset most szerencsétlenül ért véget egy medvebocs számára, anyja pedig megható dolgot tett.

Megerősítve: Ezt a büntetést szabta ki az UEFA a Honvédra a botrányos EL-meccs miatt

19.08.26 19:55

A Honvéd hivatalos oldalán közleményben tudatta, hogy az Universitatea Craiova elleni botrányos EL-selejtező után 4000 szurkoló nem mehet be a következő hazai európai kupameccsre.

Döbbenet: 13 őr kínzott halálra egy rabot - a térfigyelő kamera mindent rögzített

19.08.26 07:31

Skócia - Jót nevettek a kínzás után azok az őrök, akik 30 percig vonszolták a meztelen rabot a folyosókon - az elítélt belehalt a sérüléseibe.

A(z) "döbbenet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség

A rendőrök 2019. október 14. és október 20. között tehergépkocsikat és buszokat ellenőriznek. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén 2019.…

Közélet

Alkoholmámorban törte össze a munkáltatója autóját

A Nagyatádi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt állította bíróság elé azt a 28 éves nagyatádi férfit, aki Csurgón bódultan összetörte az általa jogtalanul elvett gépkocsit.

Ország

Épp ezt csinálták a befektetők, amikor összeomlott minden

Olyan ütemben érkezik a pénz a biztonságos menedéknek tekintett amerikai pénzpiaci alapokba, mint a 2008-as tőzsdei összeomlás idején. Paradox módon van aki szerint ez jót is jelenthet.

Tudomány

A Boeing és a Porsche nevéből összerakható, milyen nagy dobásra készülnek

Egyelőre csak “ismerkedik” egymással a Boeing és a Porsche, de már körvonalazódik, milyen repülőgépet / repülő autót készítenének közösen.

 

Kategória ajánló