döbbenet hírek

Kultúra és szórakozás › döbbenet

Hogyan maximalizáld az eladásaidat az ünnepek alatt?

18.10.28 08:09

Megjelent a PayPal „Készítse fel vállalkozását az ünnepi forgalomra” című e-könyve, amelyben a fizetési szolgáltató a legfrissebb online fogyasztói kutatások eredményei alapján osztja meg az e-kereskedelem szereplőivel, hogy miként tudják…

Fordulat: üzent a rendőröknek a bérgyilkossági ügybe keveredett nő

18.10.24 06:48

Már hónapokkal ezelőtt tudott az ellene folyó nyomozásról, felajánlotta a segítségét, de a nyomozók nem éltek vele – ezt állítja L. Attiláné (63) ügyvédje, dr. Fülöp Tamás.

Elrabolta és molesztálta utasát egy Uber-sofőr

18.10.20 21:45

Emberrablás és csalás miatt körözik azt az Uber-sofőrt, aki másfelé vitte utasát, mint kellett volna, fogdosta, majd magasabb viteldíjat vont le a nő számlájáról.

A templom előtt akarták kirabolni az idős asszonyt

18.10.19 13:00

Vádat emeltek két fiatalkorúval szemben, akik tavaly májusban Pápán ki akartak rabolni egy idős, 89 éves asszonyt. A templom előtt akarták erőszakkal megszerezni a táskáját.

A(z) "döbbenet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség

A rendőrök 2019. október 14. és október 20. között tehergépkocsikat és buszokat ellenőriznek. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén 2019.…

Közélet

Alkoholmámorban törte össze a munkáltatója autóját

A Nagyatádi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt állította bíróság elé azt a 28 éves nagyatádi férfit, aki Csurgón bódultan összetörte az általa jogtalanul elvett gépkocsit.

Ország

Épp ezt csinálták a befektetők, amikor összeomlott minden

Olyan ütemben érkezik a pénz a biztonságos menedéknek tekintett amerikai pénzpiaci alapokba, mint a 2008-as tőzsdei összeomlás idején. Paradox módon van aki szerint ez jót is jelenthet.

Tudomány

A Boeing és a Porsche nevéből összerakható, milyen nagy dobásra készülnek

Egyelőre csak “ismerkedik” egymással a Boeing és a Porsche, de már körvonalazódik, milyen repülőgépet / repülő autót készítenének közösen.

 

Kategória ajánló