döbbenet hírek

Kultúra és szórakozás › döbbenet

Aranybánya a Balatonnál, döbbenet, mennyit hozott a konyhára két strand

19.11.15 13:37

A gyenesdiási Diási Játékstrand és a Gyenesi Lidóstrand közel 127 millió forintos bevétellel zárt idén, ami 43 százalékkal meghaladta a tervezettet

Megrúgta a sógornőjét, majd kirabolta

19.11.10 12:13

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. József kunhegyesi lakos ellen. A 19 éves férfi 2019. november 9-én 5 óra után megjelent egyik rokona kunhegyesi házánál, ahová…

Gyilkosság miatt áll bíróság elé: öt ember haláláért felel a kilencéves kisfiú

19.10.22 21:54

Rendkívül szokatlan - és sok vitát és ellenérzést kiváltó - vádemelés történt a minap: egy kilencéves kisfiút állítanak ugyanis bíróság elé öt ember megölése miatt. 

A(z) "döbbenet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az óvodáskorúak védelméről szólt a nap

Központban az óvodáskorúak címmel rendezett bűnmegelőzési napot a Bács-kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya csütörtökön Kecskeméten, a főkapitányságon.

Közélet

Franciaországban megkezdődött a sárgamellényesek elleni rendőri erőszak miatti első per

Egy olyan rendőrnek kell bíróság elé állnia, akit azzal gyanúsítanak, hogy a kormánypolitika ellen tüntető sárgamellényesek ellen erőszakot követett el.

Ország

Kaliforniában tesztelik az első, teljesen elektromos amerikai buszt

FlixBus már 2018-ban elindította a világ első távolsági viszonylatban működő e-buszát Franciaországban és Németországban.

Tudomány

Különleges repülőgép szállt fel München mellett

2019. november 19-én a világon először repült valós környezetben úgynevezett aeroelasztikusan szabott szárnyakkal rendelkező repülőgép, melyben a szénszálas kompozit széliránya változik a szárny mentén. 

 

Kategória ajánló