Dmitrij Medvegyev hírek

Politikus › Dmitrij Medvegyev

Oroszország Szerbia mellett áll

19.10.20 02:00

Támogatásáról biztosította Szerbiát Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő szombati látogatása alkalmával, amikor azért is köszönetet mondott Belgrádnak, hogy nem csatlakozott az Oroszország elleni uniós szankciókhoz.

Oroszország és Szerbia szerelmet vallottak egymásnak Belgrád felszabadításának 75. évfordulója alkalmából

19.10.19 13:45

Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök és Aleksandar Vucic szerb államfő a két ország kiváló és támogató kapcsolatát méltatták Belgrádban, a város náci megszállás alatt álóli felszabadításának 75. évfordulóján.

Az oroszok is elfogadják a párizsi klímaegyezmény

19.09.23 20:16

Rendeletet írt alá a 2015-ös párizsi klímaegyezmény elfogadásáról Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök a globális felmelegedés ütemének csökkentése érdekében - írja az MTI a moszkvai kormányfői hivatal közlése nyomán.

Oroszország látványosan int búcsút a Szovjetuniónak

19.09.11 19:37

Utasításba adta Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök szerdán a kormányzati apparátusnak, hogy szakértők bevonásával 2020 elejéig érvénytelenítsen 220 319, még a Szovjetunióban és Szovjet-Oroszországban meghozott jogszabályt - írja az MTI.

Medvegyev szerint a kormánypárt nyerte az orosz választásokat

19.09.08 21:40

A kalinyini urnazárással fejeződtek be vasárnap a helyi választások Oroszországban, amelynek eredményét Dmitrij Medvegyev miniszterelnök úgy jellemezte, hogy a kormányzó Egységes Oroszország párt megőrizte "vezetői minőségét", és az ország…

A(z) "Dmitrij Medvegyev" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Oroszország Szerbia mellett áll

Támogatásáról biztosította Szerbiát Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő szombati látogatása alkalmával, amikor azért is köszönetet mondott Belgrádnak, hogy nem csatlakozott az Oroszország elleni uniós szankciókhoz.

Ország

Koronavírus-tesztet fejlesztettek ki a szlovák tudósok, 100 ezer darabot adományként kap az állam

Szlovákiai fejlesztésű és hazai gyártású koronavírus-tesztek állhatnak rövid időn belül a szlovák állam rendelkezésére - jelentette be kedden délelőtt Róbert Mistrík tudós, a Központi Válságstáb tagja. A PCR-típusú teszt szlovák…

Politikus

Putyin csökkentené az olajkitermelést, és megállapodna Washingtonnal

Oroszország kész a megállapodásra az OPEC+ (Kőolaj-exportáló Országok Szervezete - OPEC; plusz a vele szövetséges nagy olajexportáló országok) mechanizmusán belül, illetve az Egyesült Államokkal való együttműködésre az…

Ország

Már együtt készülnek a fradisták, a Vidinél kivárnak

A magyar labdarúgó Nb I csapatai egyelőre eltérő stratégiát követnek a koronavírus-járvány alatt.

 

Kategória ajánló