DK hírek

Közélet › DK

A DK börtönt adna az Index „szétveréséért”

20.06.22 14:55

A Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatót tartott az Index állítólagos „szétveréséről” a hétvégén megjelent sajtóhírek kapcsán. Azt mondta a DK szóviője, ez nem úszható meg szabadlábon.

DK: egy ország fullad bele a szemétbe

20.06.21 13:46

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy az évi 70-80 milliárd forintos bevételt jelentő termékdíjat a kormány azonnali hatállyal forgassa vissza a hulladékgazdálkodásba, és szüntessék meg a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-t…

Nagyon kiakadt a DK az Orbán-kormányra és az ügyészségre is

20.06.20 17:04

Töröcskei Istvánt bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel, és hatmilliárd forintos károkozással gyanúsítja az ügyészség. Ennek kapcsán a Varju László, a DK politikusa adott hangot felháborodásának.

NER-fair play: pénzért is föl lehet majd jutni

20.06.15 16:57

A rendszerváltás utáni zavaros időket hozhatja vissza a sportéletben, ha elfogadják Bánki Erik, a Fidesz országgyűlési képviselőjének javaslatát a sporttörvény módosításáról.

Radikális változást javasol a nyugdíjaknál a DK

20.06.10 14:39

A párt azt javasolja, hogy a nyugdíjszámításnál újra használják a vegyes indexálást, vagyis a nyugdíjemelést kössék a bérek és az infláció növekedéséhez.

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Budai Gyula Gyurcsány ügyvédjéről: egyértelmű, hol a hatmilliárd

Kedden kezdődődött a DK-s Czeglédy Csaba büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken, ennek kapcsán nyilatkozott Budai Gyula a HírTV-ben.

Politikus

Budai Gyula Gyurcsány ügyvédjéről: egyértelmű, hol a hatmilliárd

Kedden kezdődődött a DK-s Czeglédy Csaba büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken, ennek kapcsán nyilatkozott Budai Gyula a HírTV-ben.

Politikus

Donáth Anna: A Fidesz ma elbukott Európában

A Momentum európai parlamenti képviselője szerint 2022-ben Magyarországon is elbukik majd a Fidesz – utalva ezzel a jövő évi országgyűlési választásokra.

Nagyvilág

New York-i koronavírus-változatot találtak

Újabb, ezúttal New York-i koronavírus-variánst hordozókat találtak Izraelben - jelentette a helyi média szerdán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló