DK hírek

Közélet › DK

Fidesz: Magyarországot Gyurcsányék adósították el

20.11.20 14:22

A DK alelnöke, Varju László online sajtótájékoztatóján a magyarok arculcsapásának, az ország érdekei nyílt elárulásának nevezte, hogy a kormány 2,5 milliárd eurós (mintegy 900 milliárd forint) hitelt vett fel, az összeg egyik felét tíz, a másik felét harminc évre.

Gulyás Gergely: A kaszinók nem szórakozóhelyek, hanem üzletek

20.11.20 10:13

Azért lehetnek nyitva a kaszinók a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején is, mert jogi értelemben nem szórakozóhelyek, hanem üzletek. Ezt válaszolta ma (november 19.) az RTL Híradó kérdésére a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A…

DK: a kormány ne kísérletezzen a magyarokon az orosz vakcinával!

20.11.19 16:35

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a kormányt, hogy ne akarjon "emberkísérleteket" végezni a magyarokon a koronavírus elleni orosz vakcinával.

Dobrev Klára szerint Orbán indoklása a vétóval kapcsolatban "már kínosan bugyuta"

20.11.19 07:55

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője úgy látja, a döntés már megszületett, így a miniszterelnöknek már felesleges "toporzékolni".

A DK szerint a kormány hibázik és kapkod

20.11.18 14:52

A Demokratikus Koalíció azt ígéri, hogy egy esetleges kormányváltás után a szakmai kamarák és érdekképviseleti szervezetek bevonásával változtatja meg az egészségügyi törvényt.

Páros lábbal szállt bele a DK Orbánba: "Egy vesztest látunk, amint a sebeit nyalogatja"

20.11.18 14:31

A Demokratikus Koalíció szerint „a miniszterelnök ma az állami hírügynökségnek egy zavaros nyilatkozatban próbál magyarázkodni vétója miatt. A miniszterelnök mindent mindennel kombinál, pedig a válasz egyszerű.”

A demokratikus erők elnökei levelet küldtek az EU vezetőinek

20.11.18 10:58

Gyurcsány Ferenc (DK), Jakab Péter (Jobbik), Schmuck Erzsébet, Kanász-Nagy Máté (LMP), Fekete-Győr András (Momentum), Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan (Mszp), valamint Szabó Tímea és Karácsony Gergely (Párbeszéd) felhívást intéztek az…

Koronavírus: osztrák mintára követel intézkedéseket a DK

20.11.18 00:12

A Demokratikus Koalíció közleményében azt írja: Orbán Viktor Ausztriát tekinti követendő példának, rájuk hivatkozott akkor is, amikor pánikszerűen leállította az országot. A párt szerint a miniszterelnök azonban a töredékét sem vezette be azoknak…

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Elképesztő vesztese a járványnak a nyugdíjas társadalom

Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének korábbi főtitkára, a Demokratikus Koalíció gazdasági szakértője volt a csütörtöki Klasszis Klub rendezvényünk vendége. A szakember úgy látja, az önfoglalóztatói…

Politikus

Karácsony Gergely ezer szállal kötődik Gyurcsány Ferenchez

Információink szerint Karácsony saját, családi cége tíz alkalommal, összesen 21 és fél millió forintos megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól, de dolgozott az Szdsz-es Demszky Gábornak is.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

A második oltás után tíz nappal már karantén nélkül lehet Romániába utazni Magyarországról

Románia módosította az egyes országokra alkalmazott járványügyi kockázati besorolásokat, így ezentúl kevesebb külföldről érkező utast fognak karanténba küldeni. A Magyarországról érkezőkre továbbra is kéthetes karantén vár, ha…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló