DK hírek

Közélet › DK

Gyál fideszes alpolgármestere egyetért a polgármester 4 milliós jutalmával

20.11.28 18:58

Bruttó 4 milliós jutalmat szavazott meg saját magának Gyál fideszes polgármestere. A helyi ellenzék szerint másra kellett volna költeni, a szintén fideszes alpolgármester viszont az ATV Híradójának elmondta, hogy indokoltnak és vállalhatónak tartja a…

ITM: ismét álhírt gyártott a Gyurcsány-párt

20.11.28 16:15

A DK mai nyilatkozata arról, hogy krónikus beteg orvostanhallgatókat köteleznek tesztelésre, ismét egy álhír.

Rettenetesen kiakadt a DK: a krónikus beteg orvostanhallgatóknak is kötelező a tesztelésben részt venni

20.11.28 16:15

A DK szombati online sajtótájékoztatóján Barkóczi Balázs szóvivő azt közölte, hogy rektori büntetéssel fenyegetik azokat az orvostanhallgatókat, akik nem szeretnének a tesztelésen segédkezni.

A Fidesz Gyurcsánynak: a leghatározottabban elutasítjuk ezt a zsarolást

20.11.27 17:01

A párt a Demokratikus Koalíció elnökének kijelentéseire reagált, közleményükben azt írták: "ezt a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen a bevándorlók betelepítéséért".

Gyurcsány megkeverte a lapokat Diósgyőrben

20.11.26 14:55

Hegedűs Andreát mint a megyei 2. számú egyéni választókerület DK-s országgyűlési képviselő-jelöltjét mutatta be szerdán a DK helyi szervezete.

Védőruhákat adományozott a DK

20.11.25 11:49

A Demokratikus Koalíció közleményben tudatta, hogy több száz védőruhával segítették az Oltalom Karitatív Egyesület kórházát.

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy felmérés válaszadói szerint Amerika nagyobb veszélyt jelent a demokráciára, mint Kína

Az ötvenhárom ország csaknem ötvenezer megkérdezett polgára összességében az Egyesült Államokat veszélyesebbnek ítélte meg a demokratikus viszonyokra nézve, mint a Kommunista Párt irányította Kínai…

Politikus

Az érettségizőkben bízott Gyurcsány, ha már a miniszterében nem lehetett

A kétszintű érettségi 2005-ös bevezetése a Gyurcsány Ferenc vezette szocialista-szabaddemokrata koalíció számos melléfogása közül az egyik legnagyobb miatt marad emlékezetes, hiszen az évtized egyik legnagyobb…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

Horvátországban már minden negyedik ember megkapta az első védőoltást

Krunoslav Capak, a HZJZ igazgatója a sajtónak úgy nyilatkozott: most, hogy egyre több vakcina érkezik az országba, fontos, hogy az első adandó alkalommal, halasztás nélkül, mindenki beoltassa magát. Az a legjobb…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló