DK hírek

Közélet › DK

Ki nem találná, hogy ki lesz Gyurcsány jelöltje az ellenzéki előválasztáson

20.12.04 09:07

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke lesz a Demokratikus Koalíció (DK) egyik Pest megyei jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokat megelőző ellenzéki előválasztáson – írta pénteki számában a Magyar Nemzet.

Gyurcsány Ferenc szerint nem Szájerrel van baj, hanem a rendszerrel

20.12.03 16:52

A Demokratikus Koalíció elnöke közösségi oldalán úgy vélekedett Szájer ügyével kapcsolatban, hogy nem a politikussal van baj, hanem a rendszerrel, „ahol elvárás, hogy titkold önmagad”.

Titkolják a városházán, hogy mit csinált Pécsen Gyurcsány

20.12.02 18:04

Eddig sem volt felhőtlen a pécsi önkormányzaton belül a Dk és az Mszp viszonya, de a 2022-es választásig ez még akár tovább is romolhat. Bár hivatalosan ugyan nem indították el a kampányt, a Gyurcsány-párt már gőzerővel mozgósít.

Elhunyt Vojnik Mária volt egészségügyi államtitkár

20.12.02 14:44

Elhunyt Vojnik Mária, egykori országgyűlési képviselő, egészségügyi államtitkár - közölte a DK. 69 éves volt.

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy felmérés válaszadói szerint Amerika nagyobb veszélyt jelent a demokráciára, mint Kína

Az ötvenhárom ország csaknem ötvenezer megkérdezett polgára összességében az Egyesült Államokat veszélyesebbnek ítélte meg a demokratikus viszonyokra nézve, mint a Kommunista Párt irányította Kínai…

Politikus

Az érettségizőkben bízott Gyurcsány, ha már a miniszterében nem lehetett

A kétszintű érettségi 2005-ös bevezetése a Gyurcsány Ferenc vezette szocialista-szabaddemokrata koalíció számos melléfogása közül az egyik legnagyobb miatt marad emlékezetes, hiszen az évtized egyik legnagyobb…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

Horvátországban már minden negyedik ember megkapta az első védőoltást

Krunoslav Capak, a HZJZ igazgatója a sajtónak úgy nyilatkozott: most, hogy egyre több vakcina érkezik az országba, fontos, hogy az első adandó alkalommal, halasztás nélkül, mindenki beoltassa magát. Az a legjobb…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló