DK hírek

Közélet › DK

Fontos hírt kaptak a XVIII. kerületi nyugdíjasok

20.12.13 17:16

"A XVIII. kerület ötezer forint értékű vásárlási utalványt biztosít a 65 év feletti kerületi lakosoknak karácsony előtt" - olvasható Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármesterének szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Karácsony Gergelyéktől 3000 tesztet kapott a Xviii. kerület

20.12.13 14:48

Ezekkel elsősorban azokat fogják jövő héttől tesztelni, akik az önkormányzati szférában dolgoznak és kimaradtak a kormányzat eddigi teszteléséből.

A DK is elítéli Pécs baloldali polgármesterének döntését

20.12.12 21:22

A pécsi balliberális vezetés legnagyobb frakciója, a Demokratikus Koalíció is elítéli a város polgármesterének döntését, amely szerint a rendkívüli jogrendre hivatkozva egy harmadik MSZP-s alpolgármestert nevezett ki.

DK: Orbán háromszoros vereséget szenvedett az EU-csúcson

20.12.11 14:04

Tegnap estig Orbán Viktor még hihette azt, hogy a vétó ügyében elszenvedett vereségét talán képes lehet majd győzelemként tálalni Magyarországon, de ez a lehetőség tegnap elúszott. A Demokratikus Koalíció szerint Orbán minden lényeges pontban…

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy felmérés válaszadói szerint Amerika nagyobb veszélyt jelent a demokráciára, mint Kína

Az ötvenhárom ország csaknem ötvenezer megkérdezett polgára összességében az Egyesült Államokat veszélyesebbnek ítélte meg a demokratikus viszonyokra nézve, mint a Kommunista Párt irányította Kínai…

Politikus

Gyurcsány Ferenc: Semmink se volt

Lassan tíz éve lesz, hogy megalapítottuk a DK-t. Semmink se volt. Semmink.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

Lassan halad az oltási kampány Indiában

A mai halálesetek száma viszont csökkenést mutat az előző napi adatokhoz képest. Az indiai hatóságok hétfői közlése szerint 366 ezer 161 koronavírus-fertőzöttet és a fertőzéshez köthető több mint 3700 halálesetet…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló