DK hírek

Közélet › DK

Horváth Jácint és Dobrev Klára egy képen: összefogás

21.05.04 13:13

Nemrég tudtuk meg, hogy a Demokratikus Koalíció a párt EP-képviselőjét indítja majd az ellenzéki előválasztáson. Eddig hivatalosan bejelentett kihívói Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom), Jakab Péter (Jobbik) és Fekete-Győr András…

A DK pótnapot követel a beteg vagy karanténban lévő érettségizőknek

21.05.03 13:11

A kormány úgy határozott, hogy az érintettek csak októberben pótolhatják a vizsgát, a DK azonban szeretné elérni, ha kaphatnának a beteg vagy kontaktszemélyként karanténba kényszerülő diákok egy második lehetőséget.

DK: Kövér László a saját zsebéből, ne közpénzből fizesse be az EU-s büntetését

21.05.02 18:20

A fideszes házelnök hat újságírót jogsértő módon tiltott ki a parlamentből, ezért 1,6 millió forintos büntetést kapott az Emberi Jogok Európai Bíróságától.

Fleck Zoltán: Az alaptörvénytől azonnal meg kell szabadulni

21.05.02 10:50

Ennek az eszközeit lehetőleg demokratikus módon kell megtenni, de az alaptörvény delegitimálását addig el kell érni. Interjú.

Varga Judit: Sokszor farkast kiáltottak már

21.04.30 16:16

Az átláthatóság legitim és demokratikus elvárás, ezt az állítást több nemzetközi fórum mellett az Európai Unió Bírósága is elismeri.

Gedei József: Vasárnap bemutatjuk a DK miniszterelnök-jelöltjét!

21.04.30 11:04

Május 2-án a Demokratikus Koalíció felfedi miniszterelnök-jelöltjét, aki egy élhető, európai Magyarország megteremtéséért küzd már évek óta. Olyan ember, aki „kérdez és meghallgat” – írja róla Gedei, a Jászság DK-s országgyűlési képviselőjelöltje.

A magyar médiáért aggódik az amerikai külügyminiszter

21.04.29 11:25

Blinken azt is elmondta, nagy hangsúlyt fektetnek majd arra is, hogy támogassák a magyar demokratikus intézmények, az emberi jogok és a jogállamiság előremozdítását.

Lemond az észak-ír miniszterelnök

21.04.28 17:31

Arlene Foster azután mond le a párt és az észak-ír kormány vezetéséről, hogy az Unionista Párt képviselőinek többsége bizalmatlansági indítványt kezdeményezett vele szemben.

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

DK: a kormány feleslegesen vásárolt 300 milliárdért lélegeztetőgépeket

A Demokratikus Koalíció azt állítja, hogy a kormány feleslegesen vásárolt 300 milliárd forintért 16 ezer lélegeztetőgépet. Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja csütörtöki online sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet, hogy a kabinet…

Politikus

Gyurcsány a pfizeres oltási akcióról: két hete mondtam

A DK elnöke egy korábbi Facebook-posztját kapta elő igaza bizonyításához.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

Tiszta vizet öntött a pohárba Rusvai Miklós: Egyénfüggő, hogy mennyire vált ki immunitást az oltás

A vírusszakértő szerint már túl vagyunk a járvány nehezén. Rusvai Miklós arról beszélt, meddig kell tartanunk a különböző vírusmutációktól, illetve hogy meddig véd az oltás.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló