DK hírek

Közélet › DK

Sebián-Petrovszki László: Vírusjárvány alatt is tovább épül a Ner-dinasztia

20.04.04 15:07

A koronavírus-járvány alatt is tovább dübörög a Ner-henger. Hiába a védőfelszerelés nélkül küzdő egészségügyisek, az egyre több munkanélküli, az elszegényedő családok, a folyamatos mélyrepülésben lévő forint, a fideszes ismerősök, haverok és…

DK: azonnal fizessék ki az egészségügyi dolgozóknak megígért pluszjuttatást!

20.04.03 14:27

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal fizesse ki az egészségügyi dolgozóknak megígért ötszázezer forintos pluszjuttatást.

Bosszúállás? Gyurcsányék nagyon kiakadtak Orbánra

20.04.01 16:06

A Demokratikus Koalíció úgy értékeli, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt nem érdekli a koronavírus-járvány elleni védekezés, a kormányfő csak arra törekszik, hogy megnövelje a hatalmát.

DK: Az emberek élete nem játék, kötelességünk segíteni a rászorulóknak

20.03.29 17:07

"A Demokratikus Koalíció csatlakozik az Oltalom Karitatív Egyesület kezdeményezéséhez, hogy segítsen a rászorulókon" - írja a párt szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A DK beleszállt a kormányba: "elég legyen a habonyi politikai játszmákból"

20.03.27 13:46

Orbán Viktor miniszterelnök maga bizonyította be, hogy "felhatalmazási törvény" nélkül is meg lehet tenni mindent, amire a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükség van - jelentette ki a Demokratikus Koalíció szóvivője.

DK: "Európa erős, és nem hagyja cserben az állampolgárait "

20.03.25 09:56

A Demokratikus Koalíció támogatja az Európai Bizottság gazdaságvédelmi intézkedéseit - írja közleményében a párt, amelyben emlékeztetnek, hogy a koronavírus-járvány nemcsak az egészségügyben, hanem a gazdaságban is komoly…

DK: Juhász Miklós személye több mint aggályos!

20.03.23 10:23

A Demokratikus Koalíció nem vesz részt az új alkotmánybíróról szóló szavazáson, akinek a személye szerintük több mint aggályos!

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Elképesztő és arcpirító pofátlanságra bukkant a DK – ehhez tényleg pofa kell

A koronavírus-járvány alatt is tovább dübörög a NER-henger. – írja közleményében a Demokratikus Koalíció. Sebián-Petrovszki László a DK országgyűlési képviselője szerint: hiába az egyre több munkanélküli, az…

Politikus

olkt.hu: A nap hírei röviden (166. rész)

1. Szijjártó szerint a brüsszeli elit hazugságokat, csúsztatásokat, álhíreket terjesztenek Magyarországról 2. Gyurcsány Ferenc: Orbán egy kicsinyes gazember 3. Hadházy Ákos: a kormány lemondott a széles körű tesztelésről 4.…

Politikus

Kocsis Máté: Szolidaritásról beszélnek, csak épp ők nem azok

A Fidesz frakcióvezetője szerint az ellenzék a saját megerősödését reméli az ország legyengülésétől.

Politikus

Utcára vinné az embereket az Mszp alelnöke

Komjáthi Imre bízik abban, hogy lesz annyi bátorság és elszántság az emberekben, hogy hangot adjanak a véleményüknek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló