DIY hírek

Életmód › DIY

Rendhagyó kisfilmek a művészeti oktatás megkönnyítésére

Ma 09:25

A Te művészeTED címmel négy, 15-20 perces fiataloknak szóló művészetelméleti filmet készített az Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet (MMA MMKI). Az első alkotást vasárnap mutatják be.

Bakelitlemezre tette a Reddit-felhasználó a Windows 95 hangjait

Tegnap 08:35

Hobbiprojektnek indult a LegbootLegit nevű Reddit-felhasználó munkája, de lehet, hogy hamarosan bárki vehet majd egyet az általa készített hanglemezből.

“Egy ilyen nehéz év után ezek a pillanatok aranyozzák be az életünket”

21.05.06 20:43

A TEOL.hu a bajnoki döntőt követően az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosaival készített nyilatkozatcsokrot. – mondta az összeállításban Theodoreán Alexandra, az Atomerőmű KSC Szekszárd kapitánya. A teljes körkép ITT olvasható. 60 SHARES…

Glenn Close felcsapott dzsesszénekesnőnek

21.05.06 15:13

énteken jelenik meg Glenn Close Oscar-jelölt színésznő új albuma, amelyet a Grammy-díjas dzsesszszaxofonos-zeneszerzővel, Ted Nash-sel készített.

Elhunyt a Nobilis Zrt. alapítója, az almachipsek atyja

21.05.05 21:40

Novák Tibort április közepén elragadta a koronavírus. Utolsó interjújában a szárítottgyümölcs-készítés titkairól beszél.

Partizán: Papírzacskóból fizették ki a jelölteket a Seres Mária-féle kamupártban

21.05.05 20:49

Gulyás Mártonék többrészes dokumentumfilmben mutatják be részletesen, hogyan működött Seresék kamupártjában az ajánlóívek másolása, aláírások hamisítása, pénzek lenyúlása.

A(z) "DIY" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Recept: káposzta - kovászolva

Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Nagyvilág

Óriási a baj: nincs elég hely a kórházban, a padlón és az udvaron ápolják a koronavírusos betegeket

Az egészségügyi vezetők bejelentették: közel állnak a járvány feletti kontroll elvesztéséhez. A szakértők szerint már most rosszabb a helyzet Nepálban, mint a szomszédos Indiában. A pozitív koronavírus-tesztek országos átlaga 47%,…

Közélet

Lesd meg, mitől nem ragad bele a sajt a reszelődbe

A reszelt sajt sokféle ételt feldobhat, de a megfelelő mennyiséget lereszelni nem mindig akadálymentes feladat. Hogy többé ne ragadjanak a kis sajtdarabkák a reszelő fogai közé, vesd be ezt a trükköt!

Tudomány

A koronavírus áldozatainak állítanának emlékművet - ekkorra tervezik a felavatását

A járvány megjelenésének második évfordulóján, 2022 márciusában avatnák fel.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló