Díszpolgár hírek

Közélet › Díszpolgár

Az ország nagymamáját és a megye első sportdoktorát Fejér díszpolgárává avatták

20.09.19 15:04

A Fejér Megyei Önkormányzat Etyeken tartotta díszközgyűlését, amelyen Fejér megye díszpolgára címet adományozták dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak és dr. Mezőszentgyörgyi Lászlónak, a megye első sportdoktorának.

Meghalt Bertók László költő

20.09.15 08:31

2020. szeptember 14-én, életének 84. évében elhunyt Bertók László József Attila- és Kossuth-díjas magyar író, költő, a Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) alapító tagja, adta hírül a Petőfi Irodalmi Múzeum a Facebookon. 

Elismeréseket adtak át a nagykanizsai díszközgyűlésen

20.08.31 07:07

Balázsovits Lajos színész, színházi rendező, színigazgató, a város szülötte a szakmájában elért országos elismertségért díszpolgári címet vehetett át szombaton a HSMK-ban rendezett városnapi ünnepi közgyűlésen.

Újpest díszpolgára lett Keleti Ágnes

20.08.30 13:31

Az ötszörös olimpiai aranyérmes tornász, holokauszt-túlélő, a Nemzet Sportolója a legidősebb élő ötkarikás bajnok – írta meg a Neokohn.

Újpest díszpolgára lett Keleti Ágnes

20.08.28 19:22

Az ötszörös olimpiai aranyérmes tornász, holokauszt-túlélő, a Nemzet Sportolója a legidősebb élő ötkarikás bajnok.

Szekó József Baranya posztumusz díszpolgára - Elismeréseket adtak át a Megyenapon

20.08.28 17:01

A Megyenapot 1996 óta október 10-én ünneplik arra emlékezve, hogy I. Lipót által 1694.október 10-én Baranya vármegyének adományozott új címerpecsétet. Az idei év azonban más, most rendhagyó módon nyár végén tartották meg az…

Tévés összefoglaló: a Rózsakert Szabadtéri Színpadon ünnepelt a város augusztus 20-án

20.08.25 14:37

Mint megírtuk, a Rózsakert Szabadtéri Színpadon tartották csütörtökön délután a Szent István-napi ünnepséget a járványügyi helyzet miatt. Az önkormányzati rendezvényen öten vehettek át Inczédy György Életműdíjat, a díszpolgári címet Kujbusné dr. Mecsei…

Díszpolgár lett a MOL-Pick Szeged átlövője

20.08.22 15:54

Óriási elismerésben részesült Bodó Richárd, a magyar férfikézilabda-válogatott és a Mol-Pick Szeged balátlövője - számolt be a Sport365.hu.

Elismerések az ünnepen: Szekó József Mohács posztumusz díszpolgára

20.08.21 10:40

A Szent István napján tartott ünnepi képviselő-testületi ülésen adták át a városi elismeréseket. Szekó József, Mohács néhai polgármesterét posztumusz díszpolgári címmel tüntették ki. Mohács Város Díszpolgára Kitüntető CímA Mohács Város…

A(z) "Díszpolgár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Halálának tizedik évfordulóján rongálták meg a díszpolgár szobrát

A hétvégén ismeretlen tettesek megrongálták Búza Barna szobrát Sarkadon.

Politikus

Újra Tarlós-projektekkel dicsekszik Karácsony

Nem hagyja abba a más tollaival való ékeskedést Karácsony Gergely: a főpolgármester most a Tarlós-érában elkezdett, hat – teljes mértékben a kormány pénzéből megvalósult – családi szabadidőpark átadásával…

Közélet

Visszavonják a fővárosi maszkhasználatról szóló rendeletet, mert jogszabályba ütközik

A kormányrendelet szigorúbban szabályozza a maszkviselést a Fővárosi Önkormányzat határozatához képest.

Kultúra és szórakozás

Rangos díjakat adtak át Gyulán

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon került sor a Gyulai Szakképzési Centrum elismeréseinek átadására egy rendhagyó ünnepség keretében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló