Díszpolgár hírek

Közélet › Díszpolgár

Három telefonszámot hívhatnak az idősek Debrecenben

20.03.25 08:01

Papp László, Debrecen polgármestere Facebook-oldalán mutatta meg azt a három telefonszámot, amelyeken az idős emberek jelentkezhetnek, ha segítségre van szükségük.

Elhunyt Mikó Péter

20.03.12 11:03

Türelemmel viselt, hosszan tartó súlyos betegségében elhunyt Mikó Péter ügyvéd, a Fejér megyei Ügyvédi Kamara Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett elnöke, Fejér megye díszpolgára.

Emléknappal tisztelegtek Holló László előtt Kiskunfélegyházán

20.03.09 14:13

A város díszpolgárára, a Kossuth-, Munkácsy-, és Szinyei-díjas érdemes és kiváló művészre, Holló Lászlóra emlékeztek a születésének 133. évfordulóján szülővárosában.

Ők lesznek idén Hódmezővásárhely díszpolgárai

20.02.13 20:16

Zárt ülésen döntött a képviselő-testület csütörtökön az idei legfontosabb díjakról – közölte az önkormányzat.

Megszavazták Bátonyterenyén az építményadót

20.02.13 11:31

Építményadó bevezetéséről döntött a város képviselő-testülete. Az előterjesztést a csütörtöki testületi ülésen tárgyalták a városházán.

A szerep köszönje inkább meg, hogy Molnár Piroskához került

20.01.24 07:52

Bölcs döntést hozott a megyei jogú város közgyűlése, amikor Molnár Piroska Kossuth- és Prima Primissima-díjas színésznőnek ítélte a Kaposvár Díszpolgára kitüntető címet.

Gesztesi Károly díszpolgár lehet Budakalászon

20.01.08 10:16

A színész régóta élt családjával Budakalászon, a város hírnevéért is sokat tett. Az önkormányzat ezt szeretné meghálálni a kitüntetéssel.

Simonyifalva díszpolgára lett a Mol Fehérvár játákosa

19.12.26 09:33

Díszpolgárrá avatták szülőfalujában, a romániai Simonyifalván a Mol Fehérvár jelenlegi, a DVSC korábbi labdarúgóját, Zsóri Dánielt.

A(z) "Díszpolgár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Alföldi Róbert videóban üzent: "Vigyázzanak magukra"

A XIII. kerületi Önkormányzat segítségül hívta díszpolgárait, hogy általuk is felhívja a lakók figyelmét: kizárólag a legszükségesebb esetekben menjenek el otthonról.

Politikus

Tarlós István különösnek tartja, hogy Eszenyi Enikő miatt senki sem szólt neki

A volt főpolgármester szerint fura, hogy a volt társulati tagok „visszafelé beszélnek sérelmekről”.

Ismert személy

Családja kérésére önkéntes karanténba vonult Bálint gazda

A 100 éves Bálint György családja unszolására vonult házi száműzetésbe: minden előadását le kellett mondani, ls maximum csak a ház körül tevékenykedhet a koronavírus-járvány miatt. „Valóságos fegyőrré váltam, mert…

Ismert személy

Családja kérésére önkéntes karanténba vonult Bálint gazda

A 100 éves Bálint György családja unszolására vonult házi száműzetésbe: minden előadását le kellett mondani, ls maximum csak a ház körül tevékenykedhet a koronavírus-járvány miatt. „Valóságos fegyőrré váltam, mert…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló