Díszpolgár hírek

Közélet › Díszpolgár

Polónyi István díszpolgár, Puskás Lajos Kiváló Polgár lett

21.04.12 19:37

Idén személyes találkozás nélkül, a virtuális térben hirdette ki Görgényi Ernő polgármester, kik érdemelték ki a városi elismeréseket. Az ünnepségre várhatóan augusztus 20-án kerül sor. A 12 díj közül a legnagyobbat, a díszpolgári elismerést…

Birkózás: Hegedűs Csabát és feleségét is kiengedték a kórházból

21.04.04 17:52

Korábban beszámoltunk róla, hogy március végén Hegedűs Csaba, Magyarország századik olimpiai bajnoki címét megszerző korábbi birkózó elkapta a koronavírust és kórházba került. A legfrissebb információk szerint az olimpikont szombaton,…

Elhunyt Mózes Pál

21.03.25 12:58

Életének 90. évében elhunyt Mózes Pál, Nagykanizsa egykori tanácselnöke, aki 2006-ban díszpolgári címet kapott városától - közölte a zalai város polgármestere csütörtökön a közösségi oldalán.

Döntöttek Komárom legrangosabb díjainak odaítéléséről

21.03.19 16:14

A komáromi képviselő-testület március 18-i ülésén megszavazta, hogy idén Albert Sándornak, a Selye János Egyetem alapító rektorának Komárom díszpolgára megtisztelő címet adományoz, Klemen Teréziát, a Lehár Ferenc Polgári Társulás…

Meghalt Nagy János szobrászművész

21.03.18 21:55

Életének 86. évében, hosszan tartó betegség után csütörtökön elhunyt Nagy János felvidéki szobrász- és éremművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, Tata díszpolgára - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

„Az igaz ember eltávozik, de a fénye megmarad…” – In memoriam Dr. Szűcs Imre

21.03.16 15:52

Gyászol Szabolcs-Szatmár-Bereg megye könyvtáros és kultúrabarát közössége. Életének 87. évében, 2021. április 7-én elhunyt Dr. Szűcs Imre, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár nyugalmazott igazgatója.

Keleti Ágnest és Köves Slomót is kitüntették a nemzeti ünnepen

21.03.16 10:11

Minden idők legeredményesebb magyar tornásza és az EMIH vezető rabbija egyaránt a Magyar Érdemrend középkeresztjét kapta.

Kepenyes Pál Kossuth-díjas szobrászművészt az Emmi saját halottjának tekinti

21.03.01 17:19

Az életének 95. évében elhunyt Kepenyes Pál Kossuth-díjas magyar szobrász- és ötvösművészt, 56-os szabadságharcost az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) saját halottjának tekinti.

A(z) "Díszpolgár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Gyula Tv Híradó 2021. 04. 12.

Témák: – Idén személyes találkozás nélkül, a virtuális térben hirdette ki Görgényi Ernő polgármester, kik érdemelték ki a városi elismeréseket. Az ünnepségre várhatóan augusztus 20-án kerül sor. A 12 díj közül a…

Közélet

Meghalt Köteles László

Negyvennyolc éves korában hunyt el Komlóska volt polgármestere.

Politikus

Erősen kételkedik a dátumban: Tarlós szerint nem lesz kész a Lánchíd 2023-ra

korábbi főpolgármestere, Tarlós István elárulta, erősen kételkedik abban, hogy a Lánchíd felújítása 2023-ra befejeződik.

Közélet

A kormánypárti és ellenzéki harmóniában szaporodnak a Covid tesztállomások

Kormánypárti és ellenzéki önkormányzatok is szívesen támogatják a BKK volt vezéréhez és Mészáros Lőrinc alapkezelőjéhez is köthető koronavírus tesztállomásokat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló