Díszpolgár hírek

Közélet › Díszpolgár

Elhunyt Ráday Mihály - szerette Ceglédet

21.07.21 13:07

Elhunyt Ráday Mihály, művészettörténész, Kossuth díjas operatőr, a Város és Faluvédők Szövetségének alapítója. Ráday Mihály nagyon sokat tett azért hogy felhívja a figyelmet az épített örökség értékeire. Többször is járt Cegléden, a Városvédő és…

Ki nem találná, hol lett díszpolgár Kásler Miklós

21.07.17 09:50

Az emberi erőforrások miniszterére úgy tapadnak a rangosabbnál rangosabb elismerések, mint a legyek a légypapírra.

Díszpolgárrá avatták Kásler Miklóst

21.07.16 22:35

A helyi kultúrházban mondott köszönőbeszédében a miniszter kiemelte, hogy a közép-európai régiót ezeregyszáz éves történelme nyomán millió szál köti össze.

Rangos elismerést vehetett át Kispest Díszpolgára, Dr. Hegyi Gabriella

21.07.02 11:22

A megbecsült orvosnő a díjat sajnos egy olyan minisztertől kapta, aki méltatlan a bizalomra. Káslernek még csak addig sem szabadna megérintenie egy ilyen díjat, amíg átadja valakinek, aki azt kiérdemelte.

Igent mondanak a vajdasági kistermelők támogatására

21.07.02 01:31

A Vajdasági Magyar Szövetség igennel fog szavazni a szerb parlament előtt szereplő törvénymódosításra, amely a mezőgazdasági termelést, illetve a termelőket érinti.

Megkoszorúzták Giay Frigyes emléktábláját Ajkán

21.06.30 19:08

Koszorúzással emlékezett Ajka Város Önkormányzata Giay Frigyes tanár, helytörténész, a Városi Múzeum alapítója, Ajka díszpolgára születésének 90. évfordulójára.

Díszpolgári címet kapott Radnóti Zsuzsa és Presser Gábor

21.06.29 18:53

A koronavírus-járvány miatti egy év kihagyás után, június 26-án este adták át a II. kerület elismeréseit – adta hírül a II. kerület Facebook-oldala. Presser Gábor mellett többek közt Radnóti Zsuzsa és Hornyánszkyné Becht Erika is kapott kitüntetést.

A(z) "Díszpolgár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Rendeletet is módosítanak, hogy díszpolgár lehessen a fideszes képviselő

Kicsúsztak a jelölési határidőből, Csepreg polgármestere most újabb testületi ülést hívott össze, hogy dönthessenek.

Közélet

Keményen kiosztotta Gyurcsányt a momentumos polgármester

Nyirati Klára, Baja momentumos polgármestere szerint Gyurcsány Ferenc és kormánya sodorta válságba az országot 2009 előtt.

Kultúra és szórakozás

Cézanne képeivel jön a Tate Modern jövő évi kiállítása

Nagyszabású Cézanne-kiállításra és szürrealista tárlatra is számíthatnak jövőre a londoni Tate Modern látogatói.A múzeum 2022-es programjában szerepel emellett a nagy presztízsű brit kortárs művészeti elismerés, a Turner-díj…

Politikus

Hadházy: Egészen vicces Tarlós rangkórsága és hiúsága, Budapest volt polgármestere megnevezéssel ír alá

Egészen vicces Tarlós rangkórsága és hiúsága: az ellenem tett feljelentést a "Miniszterelnöki tanácsadó" fejléces papírra írta, a szöveget pedig "Budapest volt polgármestere 2010-2019" megnevezéssel írta alá kezdi Facebook…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló