Disney hírek

Márka › Disney

Visszatér Obi-Wan Kenobi

19.08.24 09:13

A két korábbi Csillagok háborúja spinoff-film visszafogott sikere után a Disney 2020-ban tervezi az Obi-Wan spinoff forgatását.

D23 Megérkezett a The Mandalorian első plakátja

19.08.24 08:13

Bemutatkozik a fejvadász A The Mandalorian első előzetesének debütálása előtt még vethetünk egy pillantást a sorozat plakátjára, amely természetesen a címszereplőt ábrázolja.

Három új karakter is sorozatot kap a Marvel moziverzumban

19.08.24 07:37

Éppen dübörög a Disney miniexpója, a D23, melynek egyik beszélgetésén Kevin Feige elárulta, hogy három szuperhős is saját sorozatot kap a Disney+-on.

D23: Első előzetesen a Susi és Tekergő

19.08.24 03:46

A Disney nem áll le és újabb klasszikusához készít élőszereplős változatot. Ezúttal a Susi és Tekergő kalandjai kapnak egy felmelegített újrázást, igaz, a mozivásznat ezúttal elkerüli a film, helyette a Disney+-on kell majd keresnünk a filmet.

A(z) "Disney" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Mozifilm készül az új Star Wars sorozatból, a Mandalorian-ből?

A Disney+-on a napokban bemutatkozó A mandalori még annál is nagyobb siker, mint arra számítani lehetett. Elég ez egy egészestés mozifilmhez? A nézőket és a kritikusokat is meggyőzte a Disney streami...

Kultúra és szórakozás

Joker: hatalmasat kaszált, ma át is léphet egy fontos bevételi határt!

Mozi Hírek – Hatalmas rekordot döntött meg a Joker: ez lesz az első R-besorolású film, amely ma nagy eséllyel meglépi az egymilliárd dolláros bevételi határt! Egészen megdöbbentő sikernek tűnik, szint el sem hiszi az…

Kultúra és szórakozás

Elfogultsággal vádolja a Pentagont az Amazon

Keresetet nyújtottak be a Pentagon tízmilliárd dolláros JEDI-pályázatról meghozott döntés ellen.

Márka

Hulknak megvan a megoldása a Marvel kontra Scorsese vitára

Mark Ruffalo is megnyilvánult az egy hónapja húzódó eszmecserében, ami arról szól, hogy vajon filmművészetnek számítanak-e a szuperhősfilmek.

 

Kategória ajánló