Dirk Gerkens hírek

Gazdaság › Dirk Gerkens

Tulajdonost váltott a Femcafe

17.07.20 09:04

A vevő, Bessenyei István korábban Dirk Gerkens tanácsadója és Hajdú-Sarka Kata üzlettársa volt, jelenleg a Valton Security egyik tulajdonosa. A Femcafe volt tulajdonosa új kihívások után néz.

Bár a TV2 könyvvizsgálója a cég megszüntetését is felvetette, a vezérigazgató elégedett

17.06.14 13:05

Dirk Gerkens, a masszívan veszteséges TV2 vezérigazgatója kifejezetten pozitívan nyilatkozott az általa irányított tévétársaság eredményei kapcsán. Pedig pár hete derült ki, hogy a vállalat könyvvizsgálója komolyan aggódott a cégért.

Nyitott a TV2 vezére, hogy felvásárolják a Story4-et

17.03.08 11:09

Dirk Gerkens egy interjúban beszélt erről. Azt is mondta, az 5,5 milliós médiatanácsi bírság megéri, ha szórakoztató egy riport a Tényekben, amit a Fox News mintájára újítanak meg. Elárulta, Spíler 2 néven terveznek új csatornát.

Gerkens: a TV2 idén utolérheti nézettségben az RTL Magyarországot

17.02.08 12:54

A TV2 Csoport vezérigazgatója szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben.

További 6 csatornát indít a TV2 hamarosan

16.11.11 18:07

Legalábbis ez a terve Andy Vajna tévétársaságának a következő időszakra. Dirk Gerkens megint interjút adott. Azt is mondta, Habony Árpádnak nincs köze a TV2-höz, és hogy rövidebb lesz a Tények.

Névváltozást jelentett be a TV2 Csoport

16.10.19 17:52

TV2 Média Csoport Zrt. néven működik tovább a TV2 Csoport, jelentette be a médiavállalat.

Dirk Gerkens: a TV2-csoport független, és senkitől sem kap feladatokat

16.10.19 09:28

Cáfolta távozásának hírét a Világgazdaságnak adott interjúban a TV2-csoport vezérigazgatója, és Dirk Gerkens azt bizonygatta, hogy sokak véleményével ellentétben függetlenek, nem kapnak senkitől megrendeléseket, megbízásokat.

A(z) "Dirk Gerkens" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

A TV2 műsorvezetője kiborult - Majdnem otthagyta a Mokka stúdióját

Istenes László kiakadt a nem szőrtelenítő nőkön.

Ismert személy

Meztelen pasi tökéről posztolt Instagramjára videót Vajna Timi

Andy Vajna felesége, Tímea érdekes videót osztott meg a közösségi oldalán.

Márka

Vasárnapi műsor nyerte a hetet

Múlt héten egyedül a Sztárban sztár ért el egymillió feletti nézőszámot. Szép eredménnyel búcsúzott az RTL Klubon futó Survivor, de továbbra is gyengélkedik a Barátok közt. A TV2-n az 50 milliós játszma nem kezdett valami erősen.

Ismert személy

Így választott Ausztria

Kövessétek a 888-on a vasárnapi osztrák parlamenti választás legfontosabb mozzanatait. Friss hírek, eredmények, elemzések. Tartsatok velünk!

 

Kategória ajánló