Diplomata hírek

Közélet › Diplomata

Mindig van lejjebb? Szakértői panelbeszélgetés a Gombaszögi Pikniken

20.07.30 20:46

Van-e értelme az etnikai érdekképviseletnek? Hogyan lehet mérsékelni a pártok közt feszülő konfliktusokat? Mi van, ha nem jön létre az összefogás? Az összefogás megteremtésének lehetséges kereteiről és feltételeiről Fiala-Butora János jogász,…

A rendőrség mindent megtett, hogy a legkevesebbet árulja el a Kaleta-ügyről

20.07.28 00:04

Noha két magyar rendőr utazott Peruba tavaly márciusban a Kaleta-ügy miatt, ők csak házkutatást tartottak Limában. A volt nagykövet pedig még diplomataként, szabadon térhetett vissza Budapestre.

A határátlépés általános szabályairól tájékoztatást adott ki a rendőrség

20.07.15 17:53

Korlátozás nélkül utazhat Magyarországra az adott személy állampolgárságtól függetlenül: a teherforgalomban történő határátlépés során, a diplomata, a külügyi szolgálati, a…

A koronavírus árnyékában emlékeztek a srebrenicai mészárlásra

20.07.11 19:07

Idén a külföldi vezetők is csak videóüzenettel rótták le kegyeletüket, delegációk és diplomaták sem voltak jelen a kelet-boszniai városban.

Az ügyészség tárgyalást kért a pedofil nagykövet ügyében

20.07.08 16:31

Gyermekpornográfia miatt az ügyészség büntetési indítványa a volt diplomata ügyében megfelelt a bírósági gyakorlatnak – közölte szerdán a Legfőbb Ügyészség. Kihangsúlyozták, hogy az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztést…

Polt tette a dolgát: szabadon engedik a pedofil fideszest

20.07.07 15:45

Ennyi volt. Polt Péter ügyészsége bevédte Kaletát. Nem megy börtönbe a fideszes pedofil.

A(z) "Diplomata" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Szlovák-orosz konfliktus: Pozsony kiutasított három orosz diplomatát

Szlovákia kiutasított a területéről három orosz diplomatát. Erről a Markíza televízió számolt be hétfő esti híradójában. Az információt Juraj Tomaga, a Szlovák Kül- és Európai Ügyek Minisztériuma sajtóosztályának igazgatója is megerősítette.

Politikus

Lélegzetelállító újdonsággal jelentkezik Kollányi Zsuzsi

Magyarország egyik legnépszerűbb és egyben legkedveltebb énekesnője, az igényes disco zene nagykövetével, Mr. Vasovskival alkotta meg legújabb remekét.

Ország

Félszáz delfin sodródott partra Massachusettsben

Csaknem félszáz delfin sodródott partra az amerikai Massachusetts államban, Cape Cod f

Nagyvilág

Hatalmas balhé Kassaiéknál: "Az eredményt meg kell semmisíteni, a játékvezetőket pedig ki kell zárni" - videón a két 11-es

Játékvezetői részrehajlás miatt törölhetik a Szpartak Moszkva-PFK Szocsi (2-2) orosz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés végeredményét.

 

Kategória ajánló