Diploma hírek

Kultúra és szórakozás › Diploma

vakvezető kutyájával vette át diplomáját a látássérült hallgató

19.07.11 08:15

Nem mindennapi diplomaosztóról számolt be közösségi oldalán a Pécsi Tudományegyetem. A Pécsi Tudományegyetem látássérült politológushallgatója, Kopa Marcell diplomaosztóján vakvezető kutyájával állt színpadra.A friss diplomás…

Diplomaosztó a PTE KPVK-n 2019.

19.07.06 01:17

2019.07.05. Közel 150 végzős hallgató vette át péntek délután diplomáját a PTE KPVK diplomaosztó ünnepségén. A képekhez tartozó írást itt találja – kattintson!

Átvették diplomájukat a szolnoki kar végzősei

19.07.05 15:26

Hatvanhárom hallgató vehetett át diplomát vagy igazolást pénteken a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán megrendezett Diplomaátadó Ünnepi Szenátusi ülésen.

Tíz magyar frissdiplomásból kilenc gyorsan talál munkát

19.07.05 13:21

Nagyon könnyű elhelyezkedni egy magyar diplomával, épp csak az nem derül ki az adatokból, hogy melyik országban.

Nem jött össze

19.06.30 08:11

Nem jött össze Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 30., v - 06:16 A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki hamis nyelvvizsga-bizonyítvánnyal akarta átvenni diplomáját Pécsett.

A(z) "Diploma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Online pályakövetési rendszerrel segíti a pályaválasztást az ITM

A köznevelés és a felsőoktatás közötti átmenetet, a pályaválasztást, valamint a pályaorientációt segíti a diplomantul.hu honlapon elérhető Diplomás Pályakövetési Rendszer, az online felület objektív, számszerű adatokat mutat…

Közélet

Kínai elitegyetem nyithat kampuszt Budapesten

Az erről szóló egyetértési nyilatkozatot Palkovics László írta alá a Fudan Egyetem elnökével.

Közélet

Vallott az Aldi a januári béremelésről - megszólalt a cégvezér

Jövőre 2,5 milliárd forintot fordít összesen az Aldi béremelésre. Egy kezdő eladó 215-236 ezer forint nettót kap, a több éves gyakorlattal rendelkező boltvezetők bruttója pedig 720-828 ezer forint - mondta a Napi.hu-nak e-mailben adott…

Tudomány

Világszerte elismert nyelvvizsgát tehetnek a debreceni gimnázium tanulói

Debrecen – Magyarországon 42 iskolában érhető el a DSD német nyelvvizsga. A program 2020 szeptemberében indul a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban.

 

Kategória ajánló