Diploma hírek

Kultúra és szórakozás › Diploma

Nfl: Mahomes is beszédet mond egyeteme virtuális diplomaosztóján

20.05.17 10:58

Ha csak az internet segítségével is, de ott beszédet mond egykori egyeteme, a Texas Tech diplomaosztó ünnepségén Patrick Mahomes, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Kansas City Chiefs irányítója.

Eddig 300 hallgató kaphat nyelvvizsga nélkül diplomát a vásárhelyi Mezőgazdasági Karon

20.05.09 10:13

Több mint négyszáz hallgató vizsgázik online a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán a május 18-ától kezdődő vizsgaidőszakban, míg a júniusi záróvizsgákat személyes megjelenéssel írja elő a vásárhelyi kar.

Újra látogatható az ipolytarnóci Miocén Park

20.05.08 10:09

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendelet alapján május 8-án újra megnyitja kapuját az Európa-diplomás Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Park.

Sok változás érinti a fiatalokat

20.04.15 19:33

Több, a felsőoktatási felvételit, illetve a záróvizsgákat és a diplomaszerzést is érintő változásról is döntött a kormány. Az intézkedések célja az, hogy a mostani, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben – a nehézségek ellenére is – a lehető…

Nyelvvizsga nélkül is átvehetők a diplomák

20.04.15 18:44

Mesterképzésre is lehet most jelentkezni idegennyelv-ismeret nélkül, erősítette meg az Emmi a HÖOK-nak.

A(z) "Diploma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Szociológus: a népesség egy jelentős része szingli

A legtöbb egyedülálló a fővárosban él, és jellemzően a diplomások közül kerül ki; a bolti eladók, a lakatosok és a kamionsofőrök szingliskednek leginkább.

Közélet

Nyitni vagy nem nyitni? - Iskolakezdési körkép a világban

Idehaza egyelőre azzal lehet számolni, hogy szeptemberben a hagyományos keretek között kezdődik a tanév, vagyis az oktatás fizikai formában valósul meg, nem pedig online, a helyzet azonban még változhat. Ahol szükséges, vagyis…

Tudomány

Rácz Zsófia: A fenntartható fejlődés témában írnak ki pályázatot a fiatalok világnapján

A helyettes államtitkár a közszolgálati M1 műsorában arról is beszélt, hogy a 20 évesnél fiatalabbak visszaigényelhetik a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját, a 35 év alattiak pedig maximum 42 500 forint értékben a nyelvvizsga díját.

Közélet

Mérnökök: Elszomorítók az idei felvételi adatok

Az idei műszaki felvételik nagy vesztese a magyar gazdaság jövője lehet – áll az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) friss helyzetértékelésében.

 

Kategória ajánló