Diploma hírek

Kultúra és szórakozás › Diploma

Az ősvilági Pompeji

20.06.01 11:55

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság területén található Ipolytarnóci Ősmaradványok ötödször is megszerezte az Európa Diplomát.

Milliókat kaphat Mr. Negyven Százalék

20.05.28 06:46

Kránitz Krisztián 25 hónapnyi budapesti diplomás átlagbérnek megfelelő összegű közpénzhez juthat - írja a Magyar Nemzet.

Nfl: Mahomes is beszédet mond egyeteme virtuális diplomaosztóján

20.05.17 10:58

Ha csak az internet segítségével is, de ott beszédet mond egykori egyeteme, a Texas Tech diplomaosztó ünnepségén Patrick Mahomes, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Kansas City Chiefs irányítója.

Eddig 300 hallgató kaphat nyelvvizsga nélkül diplomát a vásárhelyi Mezőgazdasági Karon

20.05.09 10:13

Több mint négyszáz hallgató vizsgázik online a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán a május 18-ától kezdődő vizsgaidőszakban, míg a júniusi záróvizsgákat személyes megjelenéssel írja elő a vásárhelyi kar.

Újra látogatható az ipolytarnóci Miocén Park

20.05.08 10:09

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendelet alapján május 8-án újra megnyitja kapuját az Európa-diplomás Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Park.

A(z) "Diploma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Szigorítják a horvátországi diplomahonosítást

Horvátország szigorított a Szerbiában, valamint a Bosznia-Hercegovinában megszervezett egyetemi diplomák honosítási eljárásán. Azok, akik ebben a két országban végezték el

Közélet

Újabb egyetem döntött a modellváltás mellett – A Bge is alapítványi fenntartóhoz kerül

Támogatta a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) szenátusa csütörtöki ülésén az egyetem modellváltását, azaz állami intézményből közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány által fenntartott felsőoktatási intézménnyé…

Tudomány

Nocsak! Marco Rossi magyarul tanul

Marco Rossi igyekszik a pályán kívül is lehető leginkább elnyerni a szurkolók kegyeit, most a nyelvtanulás nehézségeivel kapcsolatban osztotta meg érzéseit, és biztosított mindenkit arról, hogy ameddig engedik, és lehetősége van rá,…

Közélet

Történelmi léptékű fejlesztések kezdődnek a felsőoktatásban

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kezdeményezésére fontos mérföldkőhöz érkezett a Gazdaság-újraindítási akcióterv több mint 1500 milliárd forintos felsőoktatási fejlesztési forrásainak felhasználása. Az intézmények…

 

Kategória ajánló