Diploma hírek

Kultúra és szórakozás › Diploma

Gyászol a Magyar Színházi Társaság: elhunyt dr. Balogh Gábor

Tegnap 10:54

Balogh Gábort diplomás jogászként vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, Ádám Ottó első rendező osztályába járt.

Félmilliárdos kárt okozott a luxusautókkal üzletelő bűnszervezet

21.03.02 12:31

A bűnszervezet tagjai egy ideig a saját nevük alatt üzleteltek, de később már ukrán és magyar strómanok neve mögé rejtőztek.

Szigorítják a horvátországi diplomahonosítást

21.02.24 07:28

Horvátország szigorított a Szerbiában, valamint a Bosznia-Hercegovinában megszervezett egyetemi diplomák honosítási eljárásán. Azok, akik ebben a két országban végezték el

Újabb kedvezmények a 25 év alattiaknak

21.02.19 11:10

A diplomás gyed után sem kell személyi jövedelemadót fizetniük a 25 év alatti fiataloknak 2022-től – közölte Novák Katalin.

Nem kell majd szja-t fizetni a diplomás gyed után 25 év alatt

21.02.19 11:10

A diplomás gyed után sem kell személyi jövedelemadót fizetniük a 25 év alatti fiataloknak 2022-től - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

LMP: Diplomás bérminimumot kell bevezetni

21.02.17 11:43

Az ellenzéki párt szerint európai szintű közszolgáltatás csak akkor várható el, ha a közalkalmazottakat jól megfizetik.

Szakma vagy diploma? – Mi alapján válasszunk?

21.02.16 13:33

A pályaválasztás során az egyik legelső kérdés, ami felmerül, hogy a szakmatanulás vagy a felsőoktatás irányába érdemes-e elindulni. Mi alapján érdemes választani?

Szakma vagy diploma? – Mi alapján válasszunk?

21.02.16 11:32

A pályaválasztás során az egyik legelső kérdés, ami felmerül, hogy a szakmatanulás vagy a felsőoktatás irányába érdemes-e elindulni. Mi alapján érdemes választani? A pályaválasztás az ember életének egyik legfontosabb kérdése, így nem csoda, ha…

A(z) "Diploma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Gyászol a Magyar Színházi Társaság: elhunyt dr. Balogh Gábor

Balogh Gábort diplomás jogászként vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, Ádám Ottó első rendező osztályába járt.

Közélet

A világ egyik legnagyobb ikerregisztere épül itthon

Eddig ezer egy- és kétpetéjű, azonos vagy különnemű ikerpár csatlakozott a Semmelweis Egyetemen létrehozott Magyar Ikerregiszterhez, amely most célul tűzte ki, hogy felveszi a kapcsolatot Magyarország összes ikerpárjával.

Tudomány

Nocsak! Marco Rossi magyarul tanul

Marco Rossi igyekszik a pályán kívül is lehető leginkább elnyerni a szurkolók kegyeit, most a nyelvtanulás nehézségeivel kapcsolatban osztotta meg érzéseit, és biztosított mindenkit arról, hogy ameddig engedik, és lehetősége van rá,…

Közélet

Támogatást kapnak az élsportolók

A BOM Alapítvány közel 22 millió forintos támogatást nyújt 25 élsportolónak a felsőoktatásbeli tanulmányaikhoz.

 

Kategória ajánló