Diploma hírek

Kultúra és szórakozás › Diploma

Az ősvilági Pompeji

20.06.01 11:55

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság területén található Ipolytarnóci Ősmaradványok ötödször is megszerezte az Európa Diplomát.

Milliókat kaphat Mr. Negyven Százalék

20.05.28 06:46

Kránitz Krisztián 25 hónapnyi budapesti diplomás átlagbérnek megfelelő összegű közpénzhez juthat - írja a Magyar Nemzet.

Pécsi Ildikó 80 éves

20.05.21 08:00

80 évvel ezelőtt született Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Pécsi Ildikó 1940. május 21-én született, Polgáron. A Színművészeti Főiskolát 1962-ben végezte…

Nfl: Mahomes is beszédet mond egyeteme virtuális diplomaosztóján

20.05.17 10:58

Ha csak az internet segítségével is, de ott beszédet mond egykori egyeteme, a Texas Tech diplomaosztó ünnepségén Patrick Mahomes, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Kansas City Chiefs irányítója.

Eddig 300 hallgató kaphat nyelvvizsga nélkül diplomát a vásárhelyi Mezőgazdasági Karon

20.05.09 10:13

Több mint négyszáz hallgató vizsgázik online a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán a május 18-ától kezdődő vizsgaidőszakban, míg a júniusi záróvizsgákat személyes megjelenéssel írja elő a vásárhelyi kar.

Újra látogatható az ipolytarnóci Miocén Park

20.05.08 10:09

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendelet alapján május 8-án újra megnyitja kapuját az Európa-diplomás Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Park.

A(z) "Diploma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ukrajnában megalakult a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács

A vezető felsőoktatási intézmények vezetőivel június 2-án megtartott találkozót követően Volodimir Zelenszkij elnök aláírta a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács létrehozásáról szóló rendeletet.

Tudomány

Folyamatos a nyelvvizsga hiánya miatt visszatartott diplomák kiadása a Debreceni Egyetemen

Debrecen - Június elejére csaknem elérte a tízezret azoknak a száma, akik már kérvényezték oklevelük átvételét, ez mintegy 90 százaléka az összes ki nem adott diplomának.

Közélet

Palkovics: a kormány 1,2 millió ember számára nyújt támogatást

Eddig olyan vállalkozások, amelyek rendelésállománya csökkent, 150 ezer dolgozójuk után kértek támogatást a munkahelyek megőrzése érdekében.

 

Kategória ajánló