Dinnye hírek

Életmód › Dinnye

Napfényre és meleg időre vár a jó magyar dinnye

20.06.24 07:10

Lassította a dinnye érését az elmúlt hetek időjárása. Bár már megjelent a piacon és az üzletekben a magyar sárgadinnye, még mindig a fóliasátor alatti termést kínálják.

Szép termést hozhat a hazai sárgadinnye

20.06.22 16:02

Megjelent a hazai sárgadinnye a boltokban és a piacokon. Ha az időjárás nem szól közbe, akkor jó sárgadinnyetermés várható idén.

626 ezer forint egy dinnyéért? És ez még csak a rekordár harmada

20.06.15 13:49

A korábbi rekordár harmadért, "csak" 220 ezer jenért (626 ezer forintért) kelt el egy Densuke dinnye a szezonnyitó dinnyeárverésen Japánban. Az árverésen 71 dinnyét adtak el.

Színkavalkádban úszik az egész piac

20.06.13 07:07

Az eper lassan kifutóban van már a piacokon, de megjelentek az új primőr gyümölcsök, így a magyar meggy és a cseresznye. Az árak egy kicsit csökkentek a korábbi hetekhez viszonyítva.

Dinnyetermelők: a húsvét utáni fagyok ellenére van ok a bizakodásra

20.06.04 08:04

A húsvét utáni fagyok megtizedelték a görögdinnye ültetvényeket, de a gazdák újraültettek, és így már van ok a bizakodásra a dinnyetermést illetően – mondta Göcző Mátyás, a Magyar Dinnyetermelők Egyesületének társelnöke szerdán a Kossuth…

Nem használják ki teljesen a 65 év felettiek a vásárlási idősávjukat az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint

20.06.03 14:08

A pünkösd előtti napokban a korábbiakhoz képest és húsvéthoz viszonyítva is élénkült a kiskereskedelmi forgalom, amely azonban csak a negyedik negyedévre szerezheti vissza korábbi lendületét - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi…

A(z) "Dinnye" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Tizenkét év után fogták el a medgyesi rablás gyanúsítottját

Több mint félmillió forintot vitt el két fegyverrel fenyegetőző, parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájából 2008 nyarán Medgyesegyházán.

Közélet

Operatív törzs: újabb helyeken lesz kötelező maszkot viselni

Kiss Róbert rendőr alezredes az operatív törzs tájékoztatóján elmondta, hogy november 2-től szélesebb körben lesz kötelező a maszkviselés: a szórakozóhelyeken, vendéglátóhelyeken és a sportrendezvények vendéglátó…

Ország

Most kiderül, mi éri meg a pénzünket

Megjelent a Pallas Athéné Kiadó legújabb kiadványa, Marco Bertini és Oded Koenigsberg: Mi éri meg a pénzünket című könyve.

Életmód

9 fehéjas-almás sütemény, amelyből tuti, hogy két tepsit sütsz

Az alma meg a fahéj a legjobb barátok a világon - ahova az egyik megy, oda megy a másik is. Sütiben pedig mennybe mennek!

 

Kategória ajánló