Díjátadó hírek

Esemény › Díjátadó

Karikó Katalin, az emberiség megmentője

21.01.11 11:17

Egy csapásra ő lett a leghíresebb magyar tudós a világon, de idén tavaszig több megaláztatás és visszautasítás jutott neki, mint siker. Portré a kutatóról, akit a Nobel-díj várományosaként is emlegetnek!

Szoboszlai és Karakas győzött az M4 Sport gáláján

21.01.11 10:34

A 63. alkalommal rendezett szavazás győzteseit Az Év sportolója gálán hirdették ki. A díjátadóra a járvány miatt nézők nélkül került sor.

Év Sportolója Gála: Fabio Capello is díjátadó lesz!

21.01.08 18:40

A Nemzeti Sport érdeklődésére a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) megerősítette: díjat ad át a január 11-i M4 Sport – Az Év Sportolója 2020 Gálán a világhírű edző, az olasz Fabio Capello.

Kihirdették az “Év Traktora 2021” eredményeit

20.12.21 07:49

Az “Év Traktora 2021” verseny eredményhirdetésére 2020.12.18-án került sor. Az indiai Bkt gumiabroncsgyártó vállalat által szervezett virtuális díjátadó ünnepséget a zsűri tagjai, a versenyben résztvevő traktorgyárak képviselői és a nemzetközi szakújságírók…

Räikkönen portimaói álomköre lett az év akciója az FIA gáláján [Videóval]

20.12.19 19:01

Kimi Räikkönen portimaói nyitóköre lett az „Év akciója” a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) 2020-as díjátadó gáláján.

Kép: Lewandowski lett az év legjobbja, CR reakciója mindent elmond

20.12.17 21:59

Mint arról mi is beszámoltunk, a csütörtök esti The Best FIFA Football Awards gálán Robert Lewandowski lett az év játékosa. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo volt a másik két jelölt, és mindhárom támadó élő videokapcsolat segítségével csatlakozott…

A(z) "Díjátadó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Első ízben adják át a Fonó-díjakat

A jazz és a népzene művészeit, produkcióit díjazza a Fonó. Vasárnap online formában tekinthetik meg a nézők a díjátadót.

Tudomány

Kocsis Máté: A baloldal magatartása az emberek elbizonytalanítását szolgálja a járványhelyzetben

Hiteltelenek és rossz szándékúak a parlamenti vizsgálóbizottsághoz hasonló kezdeményezések.

Kultúra és szórakozás

A legelhivatottabb ápolókat ismerték el pénteken Gyulán

Február 19-e a Magyar Ápolók Napja. Ez alkalomból évről évre elismerik az ápolók kiemelkedő, áldozatos munkáját a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában. Idén a nagyszabású ünnepség elmaradt, azonban…

Esemény

Rendhagyó díjátadó a Filharmónia online hangversenyén

Három állami zenei ösztöndíj biztosít szakmai előrelépési lehetőséget a pályakezdő művészek számára.

 

Kategória ajánló