Díjátadó hírek

Esemény › Díjátadó

Karitászos munkatárs kapta a Győrváry Edith-díjat - Ők a szociális terület díjazottjai

20.11.07 21:34

A Szociális Hét és a Szociális Napok részeként szűk körű díjátadó ünnepségre került sor pénteken a Városházán. A Szombathely MJV Önkormányzata által alapított, és odaítélt elismeréseket dr. László Győző, Szombathely MJV szociális területért is…

Palvin Barbi szimplán egy istennő, ehhez kétség sem férhet

20.11.07 09:59

Ezzel a képpel hangol Palvin Barbi az MTV EMA eseményre, melynek ő lesz a magyar házigazdája Budapesten. Egy egészen nagyszerű felkérést fogadott el.

Veszprém is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showjában

20.10.31 09:34

Budapest mellett Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showban – jelentette be a kormányszóvivő szombaton a Magyar Turisztikai Ügynökség Facebook-oldalán. Szentkirályi Alexandra elmondta, a fővárosban a műsor további…

David Guettával vezeti az MTV EMA-gálát Palvin Barbara

20.10.29 11:13

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, idén nálunk rendezik könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseményét, az MTV EMA-t, melynek egyik műsorvezetője nem más lesz, mint Palvin Barbara. Most az is kiderült, ki lesz a magyar szupermodell társa.

Rangos díjjal ismerték el a Pte díszdoktora, Buzsáki György munkáját

20.10.28 10:58

A Pécsett végzett agykutató az idegtudomány területén végzett kiemelkedő munkásságának el-ismeréseként a társaság alapítójának, Ralph W. Gerard-nak, a híres idegtudósnak emléket állító díjat az SfN Díjátadó Hetén veheti át. 

A(z) "Díjátadó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Díjátadóval indult a Hunyadivárosi Napok

Pénteken este nyitották meg ünnepélyes keretek között a Hunyadivárosi Napokat a Corvin Mátyás Általános Iskolában. A rendezvény keretében egy kiállítást is megtekinthetek a résztvevők, de itt adták át a Hunyadivárosért-díjakat is.

Kultúra és szórakozás

Rangos elismerésekkel és gálával ünnepelt a csabai színház

Évadzáró-évadnyitó gálát rendezett a Békéscsabai Jókai Színház szombaton délután, a teátrum előtti téren.

Esemény

Ez Kate Winslet kedvenc vörös szőnyeges ruhája

Az Oscar-díjas színésznő szerint a stressz, az izzadás és még a magas sarkú ellenére is megérte ott lenni a 70. Oscar-gálán, köszönhetően a csodás ruhának, amit viselhetett.

Esemény

Focimeccs, buli, koronavírus - íme a vizsgálatok eredményei

Többezres tömegrendezvényeken vizsgálta a koronavírus terjedését egy brit tanulmány, többek között focimeccsen, zenei díjátadón és szórakozóhelyen annak érdekében, hogy a jövőre vonatkozóan ajánlásokat fogalmazzanak meg…

 

Kategória ajánló