Díjátadó hírek

Esemény › Díjátadó

Beyoncé és lánya, Blue Ivy rekordokat dönthetnek a 2021-es Grammy-díjátadón

20.11.25 13:55

November 24-én bejelentették a zenei Oscarként is emlegetett Grammy-díj 63. gálájának jelöltjeit, akik között 2021. január elsején osztják ki a szobrocskákat. Bár a 84 kategória győzteseinek nevével kapcsolatban két hónapig még csak találgathatunk,…

Díjátadó Debrecen ifjú zeneművészeinek

20.11.24 21:58

Rendhagyó körülmények között adta át az Évad ifjú zeneművésze és az Évad ifjú énekművésze díjakat Halász János országgyűlési képviselő és Somogyi-Tóth Dániel igazgató-művészeti vezető.

Klímabarát különdíjat kapott Szarvas

20.11.24 10:34

A Klímabarát Települések Szövetsége által idén hagyományteremtő szándékkal létrehozott Klímabarát Díj pályázatának eredménye megszületett – adta hírül hétfőn a szövetség.

Esztergomi és nyergesi diákot is díjaztak

20.11.24 10:08

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idei alkotói pályázatának díjátadójára hétfő került sor. Az esztergomi Montágh és a nyergesújfalui Kernstok iskola tanulójának pályaművét is elismerték.

Magyar szakmunkástanuló a Volkswagen Konszern legjobbjai között

20.11.24 06:34

A Volkswagen Konszern az idei évben ezúttal online díjátadó keretében adta át a „Best Apprentice Award“ elismeréseket a nemzetközi szinten legjobban teljesítő, duális képzésben tanuló diákjainak. Idén az Audi Hungaria duális képzésének egyik…

A(z) "Díjátadó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Díjátadóval indult a Hunyadivárosi Napok

Pénteken este nyitották meg ünnepélyes keretek között a Hunyadivárosi Napokat a Corvin Mátyás Általános Iskolában. A rendezvény keretében egy kiállítást is megtekinthetek a résztvevők, de itt adták át a Hunyadivárosért-díjakat is.

Kultúra és szórakozás

Rangos elismerésekkel és gálával ünnepelt a csabai színház

Évadzáró-évadnyitó gálát rendezett a Békéscsabai Jókai Színház szombaton délután, a teátrum előtti téren.

Esemény

Ez Kate Winslet kedvenc vörös szőnyeges ruhája

Az Oscar-díjas színésznő szerint a stressz, az izzadás és még a magas sarkú ellenére is megérte ott lenni a 70. Oscar-gálán, köszönhetően a csodás ruhának, amit viselhetett.

Esemény

Focimeccs, buli, koronavírus - íme a vizsgálatok eredményei

Többezres tömegrendezvényeken vizsgálta a koronavírus terjedését egy brit tanulmány, többek között focimeccsen, zenei díjátadón és szórakozóhelyen annak érdekében, hogy a jövőre vonatkozóan ajánlásokat fogalmazzanak meg…

 

Kategória ajánló