Digi hírek

Top magyar cég › Digi

Internetcsomagja miatt vizsgálja a Digi a GVH

20.12.21 14:50

A versenyhivatal szerint a szolgáltató megtévesztheti a fogyasztókat a DIGINet 1000-es szolgáltatásával, azt ugyanis nem elég beköttetni, a tényleges sebességhez olyan eszközök is kellenek.

A Gazdasági Versenyhivatal eljárást indított a DIGI ellen

20.12.21 11:47

Egy friss közlemény szerint, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a DIGI nagy sebességű internet szolgáltatásának megtévesztő népszerűsítése miatt indított eljárást hétfőn a szolgáltató ellen.

HD csatornákkal bővült a Digi kínálata

20.12.18 11:09

Annak érdekében, hogy minél szélesebb érdeklődési körben az elérhető legmagasabb minőségben tudjon szórakoztató tartalmat nyújtani kábeles előfizetői számára, a Digi 6 új, HD felbontású csatornával bővítette csatornakínálatát. 

Szigorúbb szabályok jönnek a digitális szolgáltatásokra

20.12.16 11:34

Az Európai Unió kedden a digitális szolgáltatásokra – egyebek közt a közösségi médiára, az online piacokra és az Európai Unióban működő egyéb online platformokra – kiterjedő jogszabályszigorítási javaslatokat jelentett be. A jogszabályreformok célja…

Hosszú ideig akadozott a Digi internetszolgáltatása

20.12.12 19:16

Sokan még mindig hibára panaszkodnak, de a cég szerint ezt már megoldja a netezésre használt eszköz újraindítása.

Akadozott a Digi internetszolgáltatása

20.12.12 13:52

Átmeneti központi probléma lépett fel a Digi internetszolgáltatásában, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak – közölte a társaság. Ruska Viktória, a Digi kommunikációs vezetője elmondta, hogy egyidejű, “extrém méretékű”…

Az extrém terhelés miatt akadozik a DIGI internete

20.12.12 09:52

Átmeneti központi probléma lépett fel a Digi internetszolgáltatásában, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak - közölte a társaság honlapján.

Bejelentette a DIGI a 2021-es roamingtarifákat

20.11.25 11:23

A DIGI elérhetővé teszi roaming szolgáltatását a nemrégiben bejelentett lakossági tarifacsomagjain, a DIGIMobil Max, DIGIMobil Plusz és a Junior opción belül is. Percdíjat kell fizetni a külföldön fogadott hívásokért.

A(z) "Digi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Eto FC Győr: „Édesapám egyszer csak szólt, kellesz a Milannak”

Továbbra is szenzációsan hangzik, hogy Paolo Maldini Magyarországon találta meg a Milan új balhátvédjét. A piros-feketék hasonló poszton szerepelt világklasszisa a 17 éves Kerkez Milost az átigazolási időszak legutolsó napján…

Sport

Futsal NB I: az Újpest 0–3-ról állt fel a Népligetben

A listavezető Szombathely 5–0-ra, a második helyen álló Berettyóújfalu 3–0-ra nyert a férfi futsal NB I-es bajnokság rájátszásának második fordulójában, de a nap rangadója az alsó házban volt: a Ferencváros és az Újpest végig parázs…

Tudomány

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

 

Kategória ajánló