Diana hercegnő hírek

Ismert személy › Diana hercegnő

Az élővilág védelmére hívja fel a figyelmet kampányával Harry brit herceg

19.10.01 12:16

II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia jelenleg Afrika déli részén tartózkodik. Hétfőn meglátogatta Malawiban a Liwonde Nemzeti Parkot, hogy lerója tiszteletét Mathew Talbot brit katona emléke…

Megrázó, ami most kiderült: Dianának nem lett volna szabad Párizsban lennie a halálakor

19.09.04 07:28

Diana hercegnő 22 éve, egy tragikus autóbalesetben vesztette életét, de az egészben az a legmegrázóbb, hogy a történteket el is lehetett volna kerülni.

Ma 22 éve halt meg Lady Di

19.08.31 15:37

1997. augusztus 31-én, 36 éves korában hunyt el egy furcsa párizsi autóbalesetben Lady Diana, walesi hercegné. A nép hercegnőjeként is emlegetett Diana utolsó hónapjairól a 24. idézett fel képeket.

Egy pillanat volt: így barátkozott össze Diana hercegnő és Elton John

19.08.26 19:58

Az egész világ ismerte kettejük őszinte barátságát, majd miután Elton John örökre elköszönt Dianatól, az énekes Harry-vel is barátságot épített ki.

A(z) "Diana hercegnő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Perelnek Harry hercegék!

Bulvárlapot perel Harry herceg és felesége, mert szerintük az törvénytelenül hozta nyilvánosságra az asszony egyik magánlevelét. Az angol uralkodó unokája kemény hangnemű nyilatkozatot tett közzé, amelyben azt írja: legnagyobb…

Ismert személy

II. Erzsébet fiát, András herceget pedofíliával vádolják: a palota tagad és kiáll a herceg mellett

II. Erzsébet fiát, András herceget pedofíliával vádolják: a palota tagad és kiáll a herceg mellett

Ismert személy

Öt év után először találkozhat botrányos viselkedésű apjával Meghan Markle

Meghan Markle az elmúlt öt évben mondhatni egyáltalán nem került kapcsolatba édesapjával, ám ha minden igaz, hamarosan újra találkozni fog vele az Egyesült Királyságban, méghozzá egyenesen a bíróságon.

 

Kategória ajánló