Devizahitel hírek

Gazdaság › Devizahitel

MSZP-Párbeszéd: mondja fel a kormány az EBRD-vel kötött megállapodást!

19.01.11 16:56

Az MSZP-Párbeszéd az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) kötött megállapodás felmondását követeli a kormánytól. Szakács László, az MSZP elnökhelyettese pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány…

Devizahitel: nem várható a korábbiakhoz fogható adósmentő intézkedés

19.01.07 09:47

A hazai bankrendszer lezártnak tekinti a hazai devizahitelek ügyét. Azok az ügyfelek azonban, akik eddig valamiért kimaradtak a rendezésből, most jobban járhatnak, ha hitelezőjükkel egyezségre jutnak - írja a Magyar Idők.

Újabb fordulat jöhet a devizahitelesek ügyében

18.12.07 08:40

Átfogó vizsgálatot indít jövőre a Kúria a devizahiteles ügyek kapcsán – jelentette be a legfőbb ítélkező fórum évértékelőjén a testület polgári kollégiumának vezetője.

Ennek örülnének a 130 ezer forintnál kevesebből élő nyugdíjasok

18.11.21 19:43

A nyugdíjprémium igazságossá tétele érdekében a nyugdíjtörvény módosítását kezdeményezi egy tizenöt MSZP-s képviselő neve alatt benyújtott törvényjavaslat. Az ellenzéki párt egy új számítási módot alkalmazna a jelenlegi képlet helyett.

A(z) "Devizahitel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Úgy tárgyalt Győrben egy ügyvéd, hogy valójában Budapesten mondott épp védőbeszédet

A Győri Ítélőtáblán egy devizahiteles ügyben a hitelt felvevő adós ügyvédjét úgy szerepeltették a jegyzőkönyvben, mintha ott lett volna a tárgyaláson. A Fővárosi Ítélptábla soron kívüli vizsgálatot rendelt el. A 24.hu cikke szerint…

Gazdaság

Két határsértőt fogtak el a rendőrök

A két férfi líbiai állampolgárnak vallotta magát, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

Gazdaság

Gyengült a jüan árfolyama

A dollárt támogatták, a jüant viszont gyengítették az Európai Központi Bank monetáris lazítási várakozásai is.

Gazdaság

Új funkcióval bővült az MNB hitelkalkulátor alkalmazása

Új funkcióval bővült a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hitelkalkulátor alkalmazása, a program segítségével mostantól kiszámítható, hogy a tervezett hitel feltételei a jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató (jtm) mellett megfelelnek-e a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló