Devizahitel hírek

Gazdaság › Devizahitel

Szakértő: a magyar lakosság harmada az év végére mély nyomorban fog élni

20.11.19 09:20

Róna Péter közgazdász egy hosszú interjúban a devizahitelről is beszélt, hogy az nem felel meg a hitel fogalmának, érintette a jelenlegi gazdasági helyzetet és a lehetőségeinket is a jövőre nézve, hogy mivel rúghatnánk labdába.

„Ha ebből is bajom lesz, hát öljenek meg!” – Kibontotta a falat és visszaköltözött a régi lakásába Bíró Ica

20.09.18 17:19

Most aztán valóban illik a Metal Lady elnevezés Bíró Icára (63), ugyanis az éj leple alatt egy egész falat kibontott! Óriási meglepetés érte a kilakoltatására érkező végrehajtót, mivel Ica titokban visszaköltözött a saját lakásába, amelyből korábban kirakták.

Hitelkartellen innen és túl: mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban?

20.09.10 18:52

A Fővárosi Törvényszék 2020. júliusi ítéletével zárul, de aktualitásából továbbra sem veszít a lakosságot és a hazai bankszektort egyaránt súlyosan érintő, 2011-ben indult hitelkartell-ügy. Mit üzen az ítélet, milyen „tanulságok” szűrhetőek le az ügyből?…

Brutális emelés: háromszoros (!) lakbér jön az ócsai devizahiteles lakóparkban

20.08.13 08:25

Az ócsai lakóparkot még az állam építtette, hogy olcsó, stabil lakhatással segítse a devizahitel-károsultakat, 2021-től viszont főszabály szerint minden lakás bérleti díját több mint háromszorosára emelik – számolt be a 444.

Nem egyértelmű a kormány üzenete: a folyamatban lévő végrehajtások esetében nincs moratórium és sarcolják a fizetéseket

20.04.07 07:32

A fizetések 33, indokolt esetben akár 50 százalékát a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság idején is levonja a végrehajtó. Pedig a bajba került családok tagjai között is sokan lehetnek, akik elvesztették állásukat, vagy kevesebb fizetést kapnak,…

A(z) "Devizahitel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Róna Péter: Az év végére a lakosság harmada nyomorban fog élni

A túlfűtött gazdaság miatt a legszegényebbek által vásárolt termékek drágulnak a leginkább. A közgazdász az Indexnek arról is beszélt, hogy miért nem felelt meg a devizahitel a kölcsön fogalmának.

Gazdaság

Hét migránst fogtak el éjszaka Baranyában

A rendőrök vasárnap 22 óra 55 perckor hét migránst tartóztattak fel Bezedek térségében.     A férfiakból álló csoport tagjai afgán állampolgároknak vallották magukat.  A migránsok sem személyazonosságukat, sem…

Gazdaság

Új hálózatfejlesztési igazgató a hazai McDonald’snál

Októbertől Varasdy Zsolt a Progress Étteremhálózat Kft., azaz a McDonald’s hazai Developmental Licensee Partnerének új hálózatfejlesztési igazgatója. Az ingatlanpiacon szerzett széleskörű, közel két évtizedes szakmai tapasztalattal…

Közélet

Azért jött két férfi Debrecenből Tatabányára, hogy a vasúton firkálhassanak

Az ügyészség indítványozta, hogy a két debreceni férfit a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, valamint kötelezze őket az okozott kár megfizetésére.

 

Kategória ajánló