Deutsch Tamás hírek

Politikus › Deutsch Tamás

Hat megyei szervezetnek ajándékozott hőmérőket Herczeg Tamás

20.10.23 16:07

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő csütörtöki posztjában számolt be arról, hogy hat Békés megyei civil szervezetnek vásárolt saját pénzből hőmérő eszközöket.

A Fidesz-KDNP EP képviselőcsoportja írásbeli kérdéseket intézett Vera Jourovához

20.10.14 19:13

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) képviselőcsoportjának vezetője, a néppárti magyar delegáció nevében írásbeli kérdéseket intézett Vera Jourovához, az Európai Bizottság alelnökéhez.

Karácsony azoknak a pártjára állt, akik sértegetik és támadják a magyar embereket

20.10.07 18:19

Karácsony Gergely főpolgármester Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnökének, valamint Katarina Barley, az Európai Parlament alelnökének küldött nyílt levelével azoknak a pártjára állt, akik sértegetik és megtámadják a magyar embereket –…

Visszautasítja Deutch Tamás állítását

20.09.26 19:01

Kitart álláspontja mellett Deutsch Tamás és hazaárulásnak tartja a felmentő ítéletet, amit a jobbikos Kovács Béla ügyében kémkedés vádjában hoztak. A Fidesz uniós képviselője azután nyilatkozott erről az RTL Híradónak, hogy az Országos Bírósági…

A(z) "Deutsch Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Rengeteg pénzből kampányol Magyarország ellen Brüsszelben Soros szervezete, amely Budapesten baloldali tüntetést rendez

Soros álciviljei érzik, hogy vesztésre állnak, ezért minden eszközt bevetnek - mondta az Origónak Deutsch Tamás EP-képviselő.

Politikus

Kocsis Máté: tombol a járvány, mindenki tartsa be a szabályokat!

A baloldali pártok most sem segítettek, ahogy az első hullámban sem – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Közélet

Magyar parlamenti blokkolásra figyelmeztet Kövér László az EU-s pénzek jogállamisági feltételei miatt

Miután a legfrissebb jelek szerint jóval szigorúbb jogállamisági feltételeket kötnének hozzá a tagállamok és az Európai Parlament alkuja alapján a 2021 utáni EU-s pénzek kifizetéséhez, mint amit eleve elutasított a magyar kormány,…

Közélet

„Tusk kudarcot vallott” – Visszavágott Szijjártó az EPP elnökének

Donad Tusk korábban azt mondta, Orbán Viktor „illiberális demokráciáról” alkotott víziója voltaképpen nem más, mint egy „korcs demokrácia” terjesztése.

 

Kategória ajánló