Depresszió hírek

Életmód › Depresszió

Perelnek a kolomp miatt, mert az zajszennyező, és kegyetlenség az állatokkal szemben

18.12.30 16:47

Dél-Bajorországban, Holzkirchen környékén jó dolguk van a teheneknek: térdig járnak a legelnivalóban, és kérődzés közben az Alpok látványában gyönyörködhetnek. Azonban a faluban van egy házaspár, aki nem békül meg a tehenekkel, mivel kolompjuk…

A köhögés tüdőgyulladást is jelezhet!

18.12.29 14:56

Tévhit, hogy a tüdőgyulladás minden esetben egyértelmű, komoly panaszokkal jelentkezik! Az enyhébb, sokszor egyszerű meghűléshez hasonló tünetek - rossz közérzet, hőemelkedés, köhögés - is jelezhetik a betegséget.

A szakértő elmondja, hogyan hat a karácsony a depresszióra

18.12.26 10:02

Télen a legkevesebb a depressziós ember és ilyenkor ritkább az öngyilkosság is - írja az Infostart. A rosszkedv, szomorúság és elkeseredettség viszont nem egyenlő a depresszióval. Nem csak idősek, de fiatalok is küzedenek lelki…

Sokan depressziósak karácsonykor

18.12.20 12:02

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint a társadalmi elvárások nyomására sok embernek, leginkább az egyedülállóknak a karácsony nem örömforrás, hanem a szorongás és a depresszió időszaka.

A béta-blokkolók működése és hatása

18.11.24 05:55

A béta-blokkoló típusú hatóanyagok szervezetünk belső szabályozására hatva több kóros folyamatot pozitívan befolyásolnak, mint például a magas vérnyomást, a szívritmuszavarokat, a szívelégtelenséget, az anginák egyes típusait, sőt egyes nem…

Problémák helyett a vízben ússzunk!

18.11.19 09:39

Egy brit kutatás szerint az úszás segít a lelki gondok, mint a szorongás és a depresszió oldásában.

Mennyit nézegesd a közösségi oldalakat, ha egészséges akarsz maradni?

18.11.18 00:16

A Pennsylvania Egyetem kutatása szerint sokkal jobban jársz, ha limitálod, mennyi időt nézegetsz közösségi oldalakat, mert így a depressziót és a szorongást is elkerülheted.

A szoláriumozás segít az őszi depresszión

18.11.15 15:58

Bár nyárutón még kitartanak a vitaminkészleteink, egyre korábban sötétedik, ami melegágya az őszi depresszió kialakulásának. A letargikus hangulatot a gyógyszereken és a pszichoterápián kívül a fényterápiával is lehet kezelni, a…

A(z) "Depresszió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Depresszió ellen is ajánlja a lila virágok közötti sétát Baranyai Ildikó

Provence-ban szerette meg a levendulát, pár évvel később Dócon saját ültetvényt hozott létre Baranyi Ildikó. Kertjébe bárki szabadon bemehet.

Életmód

Halálos gyógyszerek - eljött a fordulat

1990 óta első alkalommal fordult elő, hogy az Egyesült Államokban csökkent a legális gyógyszerek túladagolásából fakadó halálesetek száma. Sokan ettől azt remélik, hogy lassan véget ér a százezrek életét követelő opioidválság.

Ország

Ennél kínosabb pillanatban nem is rögzíthette volna a Google Térkép autója ezt a férfit

Egy amerikai férfi életének egyik legkínosabb percét rögzítette a kamera, amit most már az egész világon látni fognak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló