Depresszió hírek

Életmód › Depresszió

A legjobb vígjátékok a 90-es évekből, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

21.02.06 10:47

A legjobb vígjátékok a 90-es évekből, amik garantáltan jobb kedvre derítenek Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttünk nyolc filmet a 90-es évek legjobb vígjátékai közül, amiknek a megnézésével még boldogabbá tehetitek ezt a napot! Hozzászólásban…

Harmadával több lett a depressziós gyerek a lockdown alatt Szlovákiában!

21.02.03 17:33

Svetlana Síthová, a minisztérium inkluzív (befogadó) oktatási főosztályának vezetője szerint emellett négyszer annyi ma a pszichikai nehézségekkel küzdő, 9 évnél fiatalabb gyerek, mint a lezárás előtt. "Éppen ezért olyan fontos, hogy megnyissuk az…

A járvány hosszú távú mentális és lelki hatásai

21.02.01 11:05

A koronavírus-járvány sok család megélhetését, anyagi biztonságát veszélybe sodorta, sőt, a pandémia miatti bezártság erőteljesen hatott az emberek pszichés állapotára is.

Csak az ilyen típusú emberek vészelik át könnyen a téli depressziót - Köztük vagy?

21.01.30 09:13

A január lassan véget ér, de te is úgy érzed, hogy ez a hónap valahogy hosszabb volt, mint a többi? Lehangolt vagy rosszkedvű vagy, és kevésbé érdekelnek az egyébként kedvelt tevékenységeid?

Kutatás: megviseli az időseket a lezárások miatti magány

21.01.22 17:25

Brit szakértők több mint háromezer, ötven év feletti embert vizsgáltak. Kiderült, hogy a csökkent fizikai aktivitás rontott a depresszió és a szorongás arányán.

Újabb világbajnok úszó jelentette be visszavonulását az olimpia előtt

21.01.22 02:36

Hiába úszott remek eredményt egy hónapja, amivel valószínűleg Tokióba is utazhatna, 28 évesen, a járványhelyzet által okozott depressziójának is köszönhetően úgy döntött, nem folytatja.

A(z) "Depresszió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Karsai Zita megdöbbentő vallomása: terhesen esett depresszióba

A táncos meglepő őszinteséggel mesélt lelki megzuhanásáról, amelyet várandósan élt át.

Tudomány

Folyamatos és biztonságos a hazai élelmiszer-ellátás

A koronavírus-járvány harmadik hulláma alatt is folyamatos és biztosított a hazai élelmiszer-ellátás – közölte Nagy István agrárminiszter.

Nagyvilág

Leminősítést kapott Montenegró

Leminősítette Montenegró eddig is igen gyenge államadós-osztályzatát a Standard & Poor's, elsősorban a koronavírus-járvány okozta rendkívül súlyos reálgazdasági és közfinanszírozási károkkal indokolva a lépést.

Életmód

Várandósság és tavaszi fáradtság – Hogy hat rá a COVID?

A tavasszal együtt megérkezik a tavaszi fáradság is. A COVID miatti bezártság, a stressz és a tavasz együtt kifejezetten erősen teszi próbára a szervezetet, amihez adott esetben jön még a várandósság jelentette terhelés. Miért tavaszi…

 

Kategória ajánló