Demokratikus Koalíció hírek

Politikus › Demokratikus Koalíció

Olyan dokumentumokat kért be a DK-tól az Állami Számvevőszék, amelyek elégtek a pártiroda tüzében

19.09.14 21:01

A Demokratikus Koalíció szombaton közölte, hogy a tavalyi irodatűz miatt nem tud minden adatszolgáltatásnak eleget tenni, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kér - írta az Index. 

Így beszél Dobrev Klára Trócsányi Lászlóról

19.09.12 14:46

Trócsányi László nem lenne képes ellátni feladatát - állítja a DK európai parlamenti képviselője.

Több tízezer embert érintő brutális áremelésről beszél a DK

19.09.11 11:07

A Demokratikus Koalíció szerint hatalmas áremelésre lehet számítani, ami a lehető legszegényebbeket fogja súlytani. Az ellenzéki párt szerint a hamarosan induló a fűtési szezon hatalmas áremelést hoz. Családok ezrei aggódnak az egyre növekvő tüzifa…

Demokratikus Koalíció: Követeljük a Máv vezérigazgatójának a lemondását!

19.09.10 08:56

A Pest megyeieknek a napi rutinjuk részévé vált, hogy tömegesen késnek a vonataik. Aki az agglomerációból jár be, az jól ismeri, hogy milyen érzés reggel a sínek között sétálni a lerobbant vonattól a következő állomásig, vagy magyarázkodni a…

  A DK által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek leadták az ajánlásaikat

  19.09.09 19:10

  A Demokratikus Koalíció által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek mindannyian a határidő lejárta előtt adták le az ajánlásaikat, szinte mindenütt a szükséges számú aláírás többszörösét összegyűjtve – közölte Varju László…

  A(z) "Demokratikus Koalíció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó képek

  Kapcsolódó témák

  Közélet

  Kiborult a DK! Elmondták, miért drágul minden

  A kormány nemcsak forrásokat von el például az önkormányzatoktól, de különadóval is sújtja az országot, emiatt pedig emelkednek az árak - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője szombati online sajtótájékoztatóján.

  Politikus

  Fidesz: az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

  Balla György úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc minden idők legdurvább kampányát folytatta 2004-ben a határon túli magyarok ellen.

  Politikus

  Hunvald indította, a fideszes alpolgármester fejezte be – Gyanús ügyben vizsgálódik a rendőrség

  Még 2007-ben, a szocialista Hunvald György polgármester idején indult az az ingatlaneladási ügylet, amelyet 2018-ban a fideszes alpolgármester, Orbán Viktor korábbi ügyvédje, Bajkai István fejezett be gyanús körülmények között.

  Politikus

  Fidesz: az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

  Balla György úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc minden idők legdurvább kampányát folytatta 2004-ben a határon túli magyarok ellen.

   

  Kategória ajánló