Demokratikus Koalíció hírek

Politikus › Demokratikus Koalíció

Gyurcsány: Ez több mint kiábrándító

19.03.05 12:20

A DK elnöke a német Frankfurter Allgemeine Zeitungba írt a magyarországi helyzetről egy cikket. Ma megjelent az írásom a német Frankfurter Allgemeine Zeitungban a magyarországi állapotokról és Németország felelősségéről- közölte…

Gyurcsány: hadiállapot alatt él az ország

19.03.04 17:05

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke hétfőn ismertette a párt hét plusz egy pontból álló családpolitikai javaslatcsomagját, ami azt célozza, hogy növekedjen a gyermekvállalási kedv Magyarországon. (Belföld)

Fidesz: Gyurcsányék valódi programja a betelepítés támogatása

19.03.04 16:56

A DK elnöke nem szavazta meg az ápolási díj emelését, a gyermekek otthongondozási díjának bevezetését és kormányzása alatt is mindig csak elvett a gyermekesektől – fejtette ki a kormánypárt.

Gyurcsány: Orbánnak nem fog megbocsátani a Néppárt

19.03.04 16:32

Több mint kínos a miniszterelnök bajkeverése Európában, már a saját párt-társainak is – így kommentálta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a hírt, amely szerint az Európai Néppárt elindította a Fidesz kizárását célzó eljárást.

Dobrev: Közös uniós szabályokkal kell megadóztatni a multikat

19.03.01 13:23

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy az uniós államok hozzanak közös adószabályokat annak érdekében, hogy meg tudják adóztatni a multinacionális cégeket.

Pazar címmel támadta be Dobrev Klárát a Hirado.hu

19.02.27 20:43

Néhány napja derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc felesége vezeti a Demokratikus Koalíció EP-listáját, a közmédia híroldala pedig így keres fogást rajta.

Reagált a Fidesz Dobrev Klára Egyenes Beszédes interjújára

19.02.26 15:22

A Fidesz szerint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP) listavezetője itthon "lehazudja" a bevándorláspárti terveket, de közben pártja EP-képviselői minden olyan javaslatot megszavaznak Brüsszelben, amelyek erősítik…

A(z) "Demokratikus Koalíció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Nem a DK-s képviselők strasbourgi nemjére

Napok óta foglalkozunk a DK négy európai parlamenti képviselőjének október 24-i nemleges szavazatával, mellyel megbuktatták az Európai Parlament jogi bizottságának (LIBE) a Földközi-tengeren menekülők megmentéséről szóló…

Politikus

Úgy kiosztotta Baranyit a Momentum, hogy arra a Fidesz is csak bólogatni tudott

Most tartja alakuló ülését a ferencvárosi képviselőtestület, sokáig kérdés volt, a Baranyi Krisztina által javasolt két alpolgármestert megszavazzák-e az ellenzéki pártok. Mindkét jelöltje átment, a Momentum azonban nem hagyta szó nélkül,…

Politikus

Felrúgta az Mszp az ellenzéki összefogást Budafokon

Előzetesen megegyeztek az alpolgármesterekről és bizottsági tagokról, de a két szocialista képviselő másként szavazott az alakuló ülésen.

 

Kategória ajánló