Demeter Márta hírek

Politikus › Demeter Márta

A Kaleta-ügy titkosításának feloldását kérik a külügyi bizottság elnökétől

20.07.10 11:49

Demeter Márta, az LMP parlamenti képviselője arra kérte az Országgyűlés külügyi bizottságának elnökét, hogy oldja fel a titkosítást Kaleta Gábor ügyében. Németh Zsolthoz írt levelét Facebook-oldalán közzé is tette.

Demeter Márta: „Senkit nem akartam lejáratni, csak a munkámat végeztem”

20.02.27 18:43

Várat magára Demeter Márta ítélete, júniusban tudhatjuk meg, bűncselekményt követett-e el a miniszterelnök lányának feltételezett „nemkormánygépes" repüléséről közölt adatai miatt.

Ezt mondta a bíróságon Demeter Márta

20.02.27 17:06

Az LMP-s képviselő hivatali visszaélés ügyében pénteken tartott előkészítő ülést a bíróság. Demeter Márta elmondta: nem vezérelt az, hogy bárkit is lejárassak. Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője – az ellene hivatali…

Demeter Márta: Új egyensúlyra van szükség a magyar gazdaságban

20.02.24 10:55

Az Lmp frakcióvezető-helyettese szerint a kormánynak fel kell hagynia a multikat és néhány kiválasztott nagyvállalkozót helyzetbe hozó politikájával.

Demeter Mártát utolérték a következmények

20.02.22 10:52

Demeter Márta nevét az utóbbi időben szinte alig hallhattuk, pedig pár évvel ezelőtt még az egyik legtöbbet szereplő női politikus volt.

Egy hét múlva kell bíróság elé állnia Demeter Mártának, három évet is kaphat

20.02.19 15:11

Jövő pénteken kell megjelennie Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselőnek a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol megkezdődik a hivatali visszaélés miatt ellene indított per – írta a Magyar Nemzet.

Demeter Mártát jogszerűen tették ki a honvédelmi bizottságból

20.02.10 19:10

Elvesztette azt a pert Demeter Márta LMP-s képviselő, amit azért indított, mert az Alkotmányvédelmi Hivatal nemzetbiztonsági kockázatnak minősítette őt, az Országgyűlés kormánypárti többsége pedig erre hivatkozva eltávolította őt a…

Idén együtt fizetünk vissza 110 milliárd forintot a Rogán-kötvényeseknek!

20.01.23 13:12

Az LMP-s Demeter Márta Varga Mihályt kérdezte volna arról, hogy mennyibe fáj az új évben a magyar állampolgároknak a Rogán-féle kötvénybiznisz. Varga helyett a géniusz arccal bíró TSZ-elnök klón Tállai András maszatolt, ahelyett, hogy közölte volna a…

A(z) "Demeter Márta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nyilvánosságra hoznák a Kaleta-ügy részleteit

Demeter Márta nyilvánosságra hozná a külügyi bizottság ülésének jegyzőkönyvét.

Politikus

LMP: Igazságtalan, hogy az alapvető élelmiszereken ugyanakkora az áfa, mint a gyémántkarkötőkön

5 százalékra akarják csökkenteni a zöldek a tej, a hús, a liszt, a cukor és a többi alapvető élelmiszer áfáját, ennek érdekében aláírásgyűjtésbe is kezdenek. Megkérdeztük Csárdi Antalt, pontosan mit is akarnak.

Politikus

Sorosistázva alázott debreceni egyetemistákat egy helyi fideszes heccoldal, mert kiálltak az SZFE mellett

Áll a bál a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, mióta a kormánybarát Vidnyánszky Attilát, a Csokonai Színház volt igazgatóját ültették a diákok nyakába úgy, hogy az egyetem által javasolt személyek közül senki sem került be az…

Közélet

A képzés fontosságáról beszélt a helyettes államtitkár Mezőtúron

Dr. Ruszin Romulusz, Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára tartott előadást a Mezőtúri Református Kollégium diákjainak.

 

Kategória ajánló