Demeter Márta hírek

Politikus › Demeter Márta

Gyanúsítottként hallgatták ki Demeter Mártát

19.08.23 12:40

Az ügyészség szerint nem nyilvános adatot adott ki, amikor a kormányfő lányának honvédségi szállításáról írt, aki ráadásul csak névrokon volt.

Pintér Sándor nem volt hajlandó világos választ adni arra, hogyan kapott Nikola Gruevszki magyar vízumot

19.08.15 18:00

Ez idegenrendészeti feladatkör – hárított a belügyminiszter, aki véletlenül pont az idegenrendészeti főigazgatóságot is felügyeli.Gumifalként pattan vissza a kormányról minden olyan kérdés, ami Nikola Gruevszki, a korrupciós ügyben elítélt volt macedón…

Felfüggesztették Demeter Márta mentelmi jogát

19.07.12 12:18

Az Országgyűlés pénteken 131 igen, 52 nem, 0 tartózkodás mellett megszavazta Demeter Márta mentelmi jogának felfüggesztését.

Megszavazták: felfüggesztették Demeter Márta mentelmi jogát

19.07.12 09:57

Felfüggesztette az MSZP-ből az LMP-be vándorló Demeter Márta mentelmi jogát az Országgyűlés pénteken, aki a megalapozott gyanú szerint közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki.

A mentelmi bizottság Demeter Márta mentelmi jogának felfüggesztését javasolja

19.07.12 07:09

A képviselő mentelmi jogának felfüggesztését Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta Kövér László házelnöknél egy hivatali visszaélés ügyében indult büntetőeljárás nyomán.

Pénteken döntenek Demeter Márta mentelmi jogának ügyében

19.07.10 12:15

Az Országgyűlés pénteken fejezi be nyári rendkívüli ülésszakát. A képviselők a jövő évi költségvetésről és adóváltozásokról is szavaznak, emellett Varga Judit újonnan kinevezett igazságügyi miniszter is esküt tesz. A képviselőknek az ülésnap végén…

A(z) "Demeter Márta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kihallgatta az ügyészség Demeter Mártát

A politikus az ügyben nem tett vallomást, ellenben panasszal élt a gyanúsítással szemben.

Politikus

Sunnyogással vádolja az Emmit Ungár Péter

Az LMP arra szólítja fel a kormányt, hogy haladéktalanul egyesítse a szociális és az egészségügyi bértáblát.

Politikus

“Debrecen nem a Fidesz, hanem a szabadság fővárosa” – Dobrevék megmutatnák Kósának, Pappnak és Orbánnak

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője, az Európai Parlament alelnöke az októberi önkormányzati választás tétjének azt nevezte, hogy demokratikus, európai ország lesz-e Magyarország. Az ellenzéki politikus…

Közélet

Benkő Tibor: A honvédelem össztársadalmi ügy

Kiemelte: „a béke, amely körülvesz bennünket, rendkívül törékeny”, ezért kulcsfontosságú, hogy Magyarország „legyen kész és képes” határai és állampolgárai védelmére, a béke megőrzésére, fenntartására.

 

Kategória ajánló