Demcsák Zsuzsa hírek

Ismert személy › Demcsák Zsuzsa

Kísérőműsorral erősít a Farm VIP

20.11.23 16:13

Kulisszatitkok, váratlan szembesítések, lezáratlan konfliktusok – Farm, ahol éltünk címen hétfőtől vadonatúj kísérőműsorral jelentkezik a TV2 kalandreality műsora, a Farm VIP. A kibeszélő műsorban Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti gazda…

Demcsák Zsuzsa sem bírta ki nagy nevetés nélkül: Gáspár Zsolti nagyot szólt

20.10.25 02:46

Gáspár Zsolti nem játssza meg magát, ő valóban ennyire humoros, akihez nem kell szöveget írni, mert hozza a kötelezőt, és élete legnagyobb alakítására készülhet.

A(z) "Demcsák Zsuzsa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Hiába közeledik az 50-hez, nem látszik rajta: Pásztor Anna elárulta, így fiatalítja magát

– Pásztor Anna nem tagadja, közel 50-hez rengeteget tesz azért, hogy megtartsa arcbőre szépségét. Az énekesnőt, Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában kérte meg, árulja el a titkát.

Kultúra és szórakozás

Íme a jövő: a vertikális farm

Az a célunk, hogy Magyarország ismét a világ ötödik legjobb agrárkutató országa közé kerüljön. A cél elérésében mérföldkőhöz érkeztünk a Tungsram Group vertikális farmjának átadásával – írta csütörtökön György László a…

Márka

Visszatérnek a Mintaapák

Hamarosan érkezik a Mintaapák harmadik évada, de előtte a második évad befejező részeit láthatják a nézők; május 10-től izgalmas és váratlan fordulatokkal tér vissza a sorozat a TV2-re.

 

Kategória ajánló