Demcsák Zsuzsa hírek

Ismert személy › Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa sem bírta ki nagy nevetés nélkül: Gáspár Zsolti nagyot szólt

20.10.25 02:46

Gáspár Zsolti nem játssza meg magát, ő valóban ennyire humoros, akihez nem kell szöveget írni, mert hozza a kötelezőt, és élete legnagyobb alakítására készülhet.

Óriási celeb-durranásnak ígérkezik a Farm VIP: Gáspár Zsolti megint nagyot ment

20.10.23 22:49

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt egy közös műsorban dolgozhattak együtt, ami a Farm VIP volt. A forgatások már véget értek, de a részeket egyelőre nem láthatták a nézők. Hamarosan azonban beindul a nagy henger.

Demcsák Zsuzsa őszintén Gáspár Zsoltiról a Farm VIP előtt: hogy ebből mi lesz…

20.10.22 07:37

Hamarosan elindul a TV2 új show-ja, ami a „Farm VIP” nevet kapta, mely az eddigi ízelítők alapján nagyon szórakoztatónak tűnik. Ráadásul két olyan sztár fogja vezetni a műsort, akiket már jól ismerünk, és ők is egymást.

Farm VIP: Gáspár Zsolti megmentette Demcsák Zsuzsát a forgatáson

20.10.20 17:26

Hamarosan kezdődik a Farm VIP a TV2-n, a forgatáson pedig kisebb baleset érte Demcsák Zsuzsát, még jó hogy ott volt Gáspár Zsolti is! A Farm VIP: Gáspár Zsolti megmentette Demcsák Zsuzsát a forgatáson bejegyzés először a Filmsor oldalon…

Elveszett Demcsák Zsuzsáék imádott kiskutyája, segítsen megtalálni!

20.10.08 10:31

Demcsák Zsuzsa Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy a család kis szerelme, Pan

A(z) "Demcsák Zsuzsa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Demcsák Zsuzsa tisztázta, milyen viszonyban van Gáspár Zsoltival

Demcsák Zsuzsa tisztázta, milyen viszonyban van Gáspár Zsoltival

Ország

Mike Pompeo: Indiával Kína ellen

Egy hét múlva elnökválasztás. Az amerikai külügyminiszter India után Srí Lankára, majd onnan a Maldív-szigetekre, végül pedig Indonéziába utazik. A két ország közötti védelmi kereskedelem 2008 és 2019 között a semmiről 15…

Ismert személy

Pártot alapít Berki Krisztián

A volt labdarúgó, FTC-elnök, médiaceleb, reality-show szereplő, botrányhős most politikai pártot alapítana, és szállna versenybe a 2022-es országgyűlési választáson.Részletek.

 

Kategória ajánló