Dél-Korea hírek

Ország › Dél-Korea

Koronavírus: 10 millió állampolgárnak oszthatnak készpénzt Dél-Koreában

Tegnap 08:17

Dél-Koreában 10 millió állampolgár kaphat vészhelyzeti pénzügyi segítséget, családonként 1 millió dél-koreai won (820 dollár) egyszeri juttatást – írja a Yonhap hírügynökség.

Észak-Korea azonosítatlan rakétát lőtt ki

20.03.29 07:13

Észak-Korea azonosítatlan lövedéket lőtt ki vasárnap az ország keleti partjáról a Japán-tenger irányába - jelentette be a dél-koreai hadsereg vezérkara, a japán védelmi minisztérium szerint valószínűleg ballisztikus rakétáról van szó.

Nem veszik a Samsung Galaxy S20 mobilokat

20.03.21 16:52

A koronavírus? A túl magas vételárak? Dél-koreai források szerint szinte senki sem veszi az új csúcsmobilokat.

Karanténban van a magyar vívócsapat a dél-koreai fertőzöttek miatt

20.03.19 21:43

Megszólalt a Magyar Vívó Szövetség a koronavírusos dél-koreai vívók ügyében: nekik senki sem jelezte, hogy a sportolóknak egészségügyi problémája lenne. A magyar csapat otthoni karanténba vonult, egyelőre mindenki panasz- és tünetmentes.

Stefan Vlaston: Egy jelentős válság lehetőséget is jelent. Felfogja az Orban-kormány ezt az esélyt?

20.03.19 17:58

A kínai, dél-koreai, japán helyzet azt bizonyítja, hogy intelligenciával, elkötelezettséggel és intézmények, illetve az intézmények és a polgárok közötti együttműködéssel uralni lehet ezt a helyzetet.

Pozitív lett a koronavírustesztje a dél-koreai vívóválogatott három tagjának a budapesti verseny után

20.03.19 09:37

A dél-koreai vívóválogatott három tagjának pozitív lett a koronavírustesztje azután, hogy március elején egy magyarországi vívóversenyen vettek részt, írja a BBC nyomán az Index. A Reuters a dél-koreai Yonhap hírügynökségre hivatkozva azt írja, hogy…

Az orvosok Maradj egészséges! mobilalkalmazást terveznek

20.03.18 07:49

A Szlovák Köztársaság orvosi közösségének kezdeményezésére programozók egy csoportjával együttműködve létrehozták a ZOSTAŇ ZDRAVÝ (Maradj egészséges) mobilalkalmazást. Célja a COVID-19 megbetegedés terjedésének lelassítása és…

A járvány elleni harc összehangolásáról egyeztettek

20.03.17 11:08

Az új koronavírus-járvány térségbeli és globális terjedéséről, valamint a visszaszorításának érdekében tett lépésekről egyeztettek kedden videókonferencián Dél-Korea, Japán és Kína külügyi tisztségviselői.

A(z) "Dél-Korea" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Úgy hírlik, hogy idén felhagy a Samsung az LCD kijelzők előállításával

Bár maga a Samsung még nem kommunikálta az esetet, ellenben a ZDNet által felsejlett, hogy a Samsung idén teljes mértékben felhagy az LCD kijelzők gyártásával a dél-koreai és kínai gyáraikban. A forrás állítása szerint…

Ország

Új „szupernagy” rakéta-sorozatvetőt tesztelt Észak-Korea

Észak-Korea sikeresen tesztelt vasárnap egy új rakéta-sorozatvetőt, amelyet hamarosan hadrendbe állít.

Nagyvilág

A koronavírus-járvány elleni harc összehangolásáról egyeztetett Dél-Korea, Kína és Japán

A dél-koreai külügyminisztérium sajtóközleménye szerint a három ország egyetértett abban, hogy a járvány felszámolása érdekében elengedhetetlen Szöul, Tokió és Peking szoros együttműködése. A videokonferencián Kin…

Márka

Hivatalos a Samsung Galaxy A31 és a Galaxy A41

Az elmúlt két hétben két új Galaxy A szériás készülék is bemutatkozott.

 

Kategória ajánló