Debreceni Egyetem hírek

Tudomány › Debreceni Egyetem

Most sem sok babér termett a Dab-nak

Tegnap 21:25

Az Erste Liga keddi játéknapján a magyar címvédő Ftc-Telekom ellen próbálta első pontjait megszerezni a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, ám ez egyáltalán nem sikerült.

Nemzetközi gyógyszerészeti konferenciát szerveztek a Debreceni Egyetemen

Tegnap 16:01

Terápiás célokat szolgáló kutatásokról és fejlesztésekről esett szó az online megtartott szimpóziumon, amelyet az intézmény multidiszciplináris kutatócsoportjainak részvételével a gyógyszerésztudományi kar szervezett.

Elnöki tájékoztatót tartottak az iparkamaránál

21.09.22 15:10

A Debreceni Egyetem fenntartóváltásáról beszélt Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hétfői elnökségi ülésén.

Betegellátásba is beépíthető eredményekkel járt a pécsi és a debreceni egyetem kutatási programja

21.09.22 07:22

A gyógyítás és a diagnosztika terén is születtek új – a betegellátásba is beépíthető – eredmények a debreceni és a pécsi egyetem szakemberei által megvalósított, négy és fél évig zajló, 1,3 milliárd forintos kutatási programnak köszönhetően – tájékoztatott…

A(z) "Debreceni Egyetem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Hoki Erste Liga: papírforma DEAC-siker a Titánoknál, most jönnek az erdélyiek

Székesfehérvár - Vasárnap hetest kapott, most hét gólt lőtt a Debreceni Egyetem csapata. Csütörtökön DEAC-Csíkszereda meccsel folytatódik a bajnokság.

Magyar település

Hoki Erste Liga: papírforma DEAC-siker a Titánoknál, most jönnek az erdélyiek

Székesfehérvár - Vasárnap hetest kapott, most hét gólt lőtt a Debreceni Egyetem csapata. Csütörtökön DEAC-Csíkszereda meccsel folytatódik a bajnokság.

Közélet

Előválasztási offshore-ügy: hárommillióért cserélt gazdát egy félmilliárdot érő cég

Az előválasztás hitelességét is alá áshatja, hogy az OEVB a jelek szerint nem vizsgálta ki elég alaposan a múlt hétvégén kirobbant offshore-ügyet.

Tudomány

Tizennégy érem a ligadöntőn

Kimagaslóan szerepeltek a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) U18-as és U20-as sportolói: a fővárosban megrendezett 5. Atlétikai Magyar Liga Döntőben összesen tizennégy alkalommal állhattak dobogóra. Ráadásul…

 

Kategória ajánló