Debrecen hírek

Magyar település › Debrecen

Ritka hüllők érkezett a vidéki állatkertbe: velük ünneplik az Állatkertbarátok Napját

21.04.08 14:01

Nemzetközi kezdeményezésre minden év április 8-án ünnepeljük az Állatkertbarátok Napját, amely az állatkertek és látogatóik közötti különleges kapcsolatra hívja fel a figyelmet. Az ország első vidéki állatkertje, a Debreceni Állatkert most azzal az…

Tudatos karrierépítés a cél már a tanulmányok alatt is

21.04.08 13:25

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának hallgatói leendő munkaadóikkal találkozhattak az online megrendezett TTK Szakmai Napon.

Különleges lakók érkezésével ünnepel a Debreceni Állatkert

21.04.08 10:55

Nemzetközi kezdeményezésre minden év április 8-án ünnepeljük az Állatkertbarátok Napját, amely az állatkertek és látogatóik közötti különleges kapcsolatra hívja fel a figyelmet.

Gyermekpornóért felel a volt fideszes politikus

21.04.08 09:07

Megúszhatja felfüggesztett börtönbüntetéssel a volt alpolgármester, aki bekamerázta házát, és összesen 97 felvételt készített nevelt lányáról.

Költészeti fesztivál Debrecenben

21.04.08 08:19

A járványhelyzet miatt az idei költészeti fesztivált is az online térben rendezi meg április 11. és 13. között a debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár és a Csokonai Színház.

A(z) "Debrecen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hétvégén teljesen lezárják a debreceni Kishatár utcát

Debrecen - Teljes útzár mellett zajlik majd a kerékpárút építése, a munkák a DKV 42/42A és 43-as autóbuszjáratait is érintik.

Megye

Fákat ültettek Kósa Lajosék

Fákat ültetettek és kihelyeztek egy darázsgarázst a Future of Debrecen mozgalom tagjai a Nagyerdőn a Föld napja alkalmából. A szemléletformáló akcióban a Zöld munkacsoport tagjai mellett részt vett Balázs Ákos,…

Tudomány

Pályázat kisközösségi rádiós médiaszolgáltatásra

Nyáron lejár az Első Pesti Egyetemi Rádió médiaszolgáltatási jogosultsága, így újra pályázható lesz a Budapest-Astoria telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség, közölte az NMHH.

Közélet

Paletta – 2021.04.22. – Féhr György és Molnár Adrienn

Őrzi hagyományait a német kisebbség hagyományait Pakson, ehhez kapcsolódóan nagy múltja van a német nemzetiségi nevelésnek is városunkban. A Napsugár óvoda két tagóvodájában: a Munkácsy és a…

 

Kategória ajánló