Debrecen hírek

Magyar település › Debrecen

DEAC: csak a női futsalosok játszanak itthon

21.02.26 14:14

Főleg idegenbeli mérkőzések várnak a Debreceni Egyetem csapataira. A kosarasok Székesfehérvárra, a labdarúgók Győrbe, a kézilabdázók Mezőkövesdre, míg a röplabdázók Kecskemétre utaznak.

Betonoszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött

21.02.26 12:57

Betonoszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 26., p - 11:20 A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Együttműködik a KórházSuli és a debreceni gyermekgyógyászati klinika

21.02.26 11:41

Az együttműködés célja egy olyan jól működő rendszer kiépítése, amely egyaránt segíti a tartósan beteg, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek gyógyászati és oktatási rehabilitációját.

Nyolcméteres fa tiporta a telefonvezetéket Debrecen és Bánk között

21.02.26 08:28

Nyolc méteres fa dőlt egy telefonvezetékre Debrecen és Bánk között szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát – adta hírül a megyei katasztrófavédelem, majd további eseményekről is beszámoltak. Több…

Civil Fórum Debrecen: a kormányzati kompenzáció lenne a megoldás

21.02.25 14:41

Számszakilag megfelelőnek, de nem megalapozottnak tartotta dr. Gondola Zsolt Zoárd, a Civil Fórum Debrecen Egyesület önkormányzati képviselője Debrecen idei költségvetését csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A(z) "Debrecen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Győzelemmel mutatkozott be a Debrecen új edzője

A hajdúságiak a Kisvárda együttesét győzték le hazai pályán.

Megye

Győzelemmel mutatkozott be a Debrecen új edzője

A hajdúságiak a Kisvárda együttesét győzték le hazai pályán.

Közélet

Pályázati felhívás: Kiváló egyetemistákat ösztöndíjaz a VMFK

Kiváló egyetemi hallgatók számára hirdetett ösztöndíjpályázatot a Vajdasági Magyar Felsőoktatási Kollégium (VMFK). A pályázat tíz nyertese – az anyaországi folyósítástól függően – három évig tartó

Tudomány

Debreceni Egyetem: mobilitás a járvány idején

A járványügyi helyzetben is tanulhatnak külföldön a hallgatók, illetve szakmai gyakorlatot is szerezhetnek a mobilitás révén. Meghirdették a 2021-2022-es tanévre vonatkozó Erasmus+ pályázatait, az Európai Unió tagállamai mellett…

 

Kategória ajánló