Debrecen hírek

Magyar település › Debrecen

A Macskák mégis indul az Arany Glóbusz-versenyben

19.12.03 13:44

Korábban úgy lehetett tudni, hogy a Macskák című filmmusical, amely Andrew Lloyd Webber színpadi műve alapján készült, nem indul az Arany Glóbuszért, mert nem tudják időben befejezni.

Nemzetközi mezőnyben remekeltek az uszonyosúszók

19.12.03 13:10

A Debreceni Búvárklub csapata 12 ország 39 klubcsapata között az éremtáblázaton és az összesített pontversenyben is az élen végzett, a hatodik alkalommal megrendezett Fiatal Uszonyosúszók Világtalálkozója elnevezésű utánpótlás seregszemlén.

Edzősors: Kondás távozott a Deac-tól, a Győrnél folytatja

19.12.03 11:28

A labdarúgó NB III-ban szereplő Debreceni EAC a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Kondás Elemér távozik a klubtól, mert magasabb osztályban szereplő egyesülettől kapott ajánlatot. Nem sokkal később az ETO FC Győr bejelentette, hogy…

Tavasszal kezdődik a debreceni BMW-gyár építése

19.12.03 10:34

Tavasszal kezdődik a BMW gyárának építése Debrecenben – közölte a cég az MTI-vel kedden. A gyár építkezést előkészítő munkálatai a tervek szerint haladnak, Debrecen önkormányzata a városrész északnyugati külterületén található ipari terület…

Társkereső oldalakon vadászott férfiakra, majd megmérgezte és kirabolta őket

19.12.03 10:25

A nő mindeközben pszichiáterhez járt, most azonban kétrendbeli, életveszélyt okozó testi sértésért és háromrendbeli lopás miatt kell bíróság elé állnia.

Parkolás közben ütötte el áldozatát a fiatalkorú vádlott

19.12.03 09:55

A Debreceni Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a fiatalkorú ellen, aki egy parkolóhelyre történő beállás során gyakorlatlansága folytán felszaladt a járdára és egy ott haladó…

Élen a debreceni orvosképzés

19.12.03 05:43

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara orvos- és egészségtudomány területen általános orvosképzésben első, az összesített listán pedig a második helyen áll.

A(z) "Debrecen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Tőzsér Dániel: feljutásra állunk, de a játék minősége még javítható

Debrecen - A DVSC futballistáinak sportigazgatója a keretben nem tervez nagy játékosmozgást a téli időszakban.

Megye

Tőzsér Dániel: feljutásra állunk, de a játék minősége még javítható

Debrecen - A DVSC futballistáinak sportigazgatója a keretben nem tervez nagy játékosmozgást a téli időszakban.

Közélet

Otthonról tanulnak Mezőfalván a diákok

Ezen a héten tantermen kívüli, digitális munkarendben folyik az oktatási, nevelési munka a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, erről a Dunaújvárosi Tankerületi Központ hozott határozatot,…

Tudomány

Harminc éve jött létre a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara

Debrecen - Három évtized legfontosabb mérföldköveire emlékeztek vissza a kar jelenlegi és korábbi dékánjai az online tartott kerekasztal-beszélgetésen.

 

Kategória ajánló