Debrecen hírek

Magyar település › Debrecen

Dvsc: Huszti büszke rá, hogy nem kell megélhetési edzőként dolgoznia

21.03.29 20:16

Huszti Szabolcs, a másodosztályban szereplő Debreceni VSC labdarúgócsapatának edzője az Origónak adott hosszabb interjút, amelyben többek között a játékos-pályafutásáról és az edzői munkájáról is beszélt.

Debreceni Egyetem: ismét online ülésezett a Szenátus

21.03.29 14:55

Díszdoktori és professor emeritusi címek adományozásáról döntött március 25-ei elektronikus szavazásán a Debreceni Egyetem Szenátusa.

Pécsi irodával folytatja a regionális terjeszkedést az EY

21.03.29 13:01

A debreceni iroda indulását követően Pécsen is kirendeltséget nyit a nemzetközi tanácsadó cég, ami jelentős bővülésre ad lehetőséget a térségben. Ez a cég harmadik irodája Magyarországon.

Zsebibaba nevelkedik a Debreceni Állatkertben

21.03.29 00:04

A Debreceni Állatkert idén tavasszal is örömhírekkel szolgálhat az évről évre gyarapodó Bennett-kengurucsapat háza tájáról, ugyanis február végén a gondozók utódot pillantottak meg az egyik nőstény erszényében.

Akik az éhségtől jobban félnek, mint a koronavírustól – “Kéretlen” segítség a debreceni hajléktalanoknak

21.03.28 15:49

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete több mint egy évtizede támogatja a városban élő nehéz sorsú embereket. Minden hónap utolsó vasárnapjára meghirdetett ételosztásaikat a járvány miatt sajnos nem tarthatják ugyan meg, de a…

Tartósítás konzervek és hűtőberendezések nélkül

21.03.28 01:31

Ebédet készítünk: kivesszük a fagyasztóból a húst, majd konzervet bontunk, hogy zöldségköret is legyen. Az édességhez való túró a hűtőből kerül az asztalra… Mindez teljességgel megszokott, de mit tudtak elődeink télen fogyasztani, és legfőképpen,…

A(z) "Debrecen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

NB II: Eto FC Győr–Debreceni Vsc

A labdarúgó NB II 33. fordulójában a 11. helyezett ETO FC Győr a második DVSC-t fogadja. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.

Megye

Hajdú-Bihar megyében tarolt a madárinfluenza

2021. április 13-án Hajdú-Bihar megyében igazolta magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. A járvány ezúttal egy Nádudvaron található…

Tudomány

Hungarian Startup University Program: már a legígéretesebb ötletek megvalósításán dolgoznak az egyetemi projektcsapatok

Új szakaszához érkezett a Hungarian Startup University Program (HSUP), amelynek első évfolyamában 21 felsőoktatási intézményből közel 2100 hallgató vesz részt – jelentette be Schanda Tamás.

Közélet

Pszichiátriai betegségcunami jöhet a Covid-járvány után

Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatója szerint eljöhet az idő, amikor úgy megyünk pszichológushoz vagy pszichiáterhez, mint fogorvoshoz.

 

Kategória ajánló