Debrecen hírek

Magyar település › Debrecen

A Himalájához költözik a debreceni állatkert egyik vörös pandája

21.04.02 07:28

Az ország első vidéki állatkertje történetében először vesz részt olyan, kontinenseken átívelő nemzetközi fajmegőrzési tenyészprogramban.

Online húsvéti programok az Agóra Tudományos Élményközpontban

21.04.02 01:01

Miért szőrös a nyulak talpa? Hány monumentális kőszobor található a Húsvét-szigeten? Milyen színű a tojása a jávai csirkének, amelynek minden porcikája teljesen fekete? Bele lehet-e varázsolni egy főtt tojást egy szűk szájú palackba?

Húsvét alkalmából új lakókat köszönt a Debreceni Állatkert

21.04.01 15:07

A zárvatartás ellenére az intézmény hagyományaihoz híven idén húsvétkor is a tapsifüleseké lesz a főszerep, különösen mivel a napokban négy lógófülű kosorrú törpenyúl érkezett az ország egyik legnagyobb nyuszisimogatójába.

Segítség húsvét előtt

21.04.01 15:04

570 tartós élelmiszert tartalmazó csomagot oszt ki a rászorulók között a következő napokban a Debreceni Karitatív Testület.

Véradásra buzdítják a debrecenieket

21.04.01 14:19

A közelgő hosszú hétvége előtt különösen fontos a véradás, erre hívta fel a figyelmet 2021. április 1-én Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere és Pósán László, országgyűlési képviselő, akik maguk is donorként érkeztek a Debreceni Regionális…

Értékes három ponttal gazdagodtak a férfi röplabdázók

21.04.01 13:43

A Debreceni Egyetem csapata a Fehérvár elleni sikerével újabb lépést tett az Extraliga-tagság meghosszabbítása felé.

Pécsett nem szállhatunk majd fel az első ajtón, a menetrend is változik

21.04.01 07:46

A kialakult járványügyi helyzet miatt és az autóbuszvezetők védelme érdekében a Tüke Busz Zrt. 2021.április 6-án, kedden üzemkezdettől, átmenetileg lezárja az utasforgalom elől az autóbuszok első ajtaját – írta közleményében a Tüke Busz Zrt.

A(z) "Debrecen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Elhunyt Csikai Gyula, Debrecen díszpolgára

Debrecen - Életének 91. évében elhunyt Csikai Gyula atomfizikus, a Debreceni Egyetem egykori rektora, professor emeritusa.

Megye

Az elmúlt 24 óra intézkedései Hajdú-Biharban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött – tette közzá a…

Tudomány

Nyolc magyar egyetemen tartanak infosztrájkot a héten

Az oktatók a hagyományos tanterv helyett az egyetemi függetlenségről, a felsőoktatást érintő változásokról beszélgetnek a hallgatókkal.

Közélet

9 női főszereplős film és sorozat, amit látnod kell

Izgalmas, humoros és szívszorító történetek olyan női karakterekkel, akik nem féltek új fejezetet kezdeni az életükben.

 

Kategória ajánló