Davos hírek

Nagyvilág › Davos

Mi igaz a Nagy Visszaállításból?

21.04.11 07:37

A legutóbbi davosi fórum egyesek szerint maga egy nagy összeesküvés volt. Miért félnek az emberek a globális elit jövőképétől?

Davosi keltezésű neokommunizmus

21.02.28 09:25

Klaus Schwab terveiben Marx és Engels nagy álma, a világkommunizmus tér vissza döbbenetes erővel.

Lakatos Zsófia képviseli Magyarországot az idei Davosi Világkommunikációs Fórumon

21.02.24 10:38

„Vezetés a viharos időkben″ címet viseli az idei Davosi Online Kommunikációs Csúcstalálkozó, amely a nehéz 2020-as év érintő kommunikációs és pr-ágazatot lrintő vezetői kérdésköreit helyezi fókuszba.

Davos: a mesterséges intelligencia jelentheti a kiutat a válságból

21.01.29 11:38

Arra keresik a választ, hogy a negyedik ipari forradalom technológiái hogyan állíthatók a gazdasági újraindítás szolgálatába.

Putyin: az 1930-as évekre emlékeztet a nemzetközi helyzet

21.01.27 20:20

A nemzetközi helyzet az 1930-as évekre emlékeztet, a Covid-19-világjárvány pedig csak kiélezte a korábban már meglévő problémákat – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a davosi Világgazdasági Fórumhoz szerdán intézett videoüzenetében.…

A norvégok éppen kinyírják a kedvenc sportágukat, vagy csak elvonultak kokszolni?

21.01.05 12:10

Lassan a Tour de Ski feléhez érünk, túl vagyunk a davosi és a drezdai hétvégén is, és nem csak Klaebo hiányzik a világkupa-sorozatból, hanem a komplett norvég válogatott.

Új helyszínen tartják jövőre a davosi világgazdasági fórumot

20.12.07 19:22

Svájc helyett Szingapúrban tartják meg jövőre a világ vezető politikusainak és üzletembereinek szokásos éves tanácskozását, a davosi Világgazdasági Fórumot.

A(z) "Davos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Mi igaz a Nagy Visszaállításból?

A legutóbbi davosi fórum egyesek szerint maga egy nagy összeesküvés volt. Miért félnek az emberek a globális elit jövőképétől?

Gazdaság

Élesítették a jégkármérséklő rendszert

Üzembe helyezte az országos jégkármérséklő rendszert 2021. április 15-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak). Az ország 986 pontjáról ezüst-jodidot a felhőkbe juttató rendszer minden évben több milliárd forint kárt előz meg a…

Nagyvilág

Soron kívül oltják a papokat és a lelkészeket is

A hitoktatói tevékenységet végzőket már a pedagógosukkal együtt beoltották, de most a többi lelkész és pap is kaphat koronavírus elleni oltást.

Életmód

Ezen a hétvégén jön a Resident Evil: Village új demója

Elsőként a PlayStation tulajok játszhatnak a próba verzióval, egy héttel később a többi platformra is megkapjuk a demót.

 

Kategória ajánló