Dánia hírek

Ország › Dánia

Mutálódott koronavírustörzs terjed a nyércek és az emberek között Dániában

20.11.06 06:48

A dániai egészségügyi hatóságok legfrissebb jelentéséből kiderült, hogy a COVID-19 kórokozójának egy speciális formája nyércekről emberekre is átterjedhet, ezért tömegesen kezdték el irtani a vidramenyéteket az országban.

Koronavírusban halhatott meg a világhírű karmester

20.10.30 21:11

56 évesen elhunyt Alekszandr Vegyernyikov orosz karmester, a Dán Királyi Színház zenekarának vezetője, a moszkvai Nagyszínház egykori zenei vezetője és első karmestere.

Kézilabda Eb – Megmentheti Dánia Európát

20.10.30 10:13

Áll a bál a decemberi női kézilabda Eb rendezése körül. Egyre veszélyesebben támad a vírus Norvégiában, visszalépésen gondolkodnak.

Edzősors: magyar származású megbízott edző az Aalborg élén

20.10.29 14:55

Az edzői képesítését a budapesti Testnevelési Egyetemen megszerző Fehér Péter lett a 12 csapatos dán bajnokság 7. helyén áll Aalborg megbízott edzője.

Norvégia visszaléphet a decemberben kezdődő női kézilabda Eb rendezésétől a szigorú szabályok miatt

20.10.27 12:43

A koronavírus a legnagyobb sportrendezvények forgatókönyvét is átrendezte, elég csak az olimpiára vagy a futball Eb-re gondolni. Most pedig a norvég–dán közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság is átalakulhat, ugyanis Norvégia a visszalépését…

A(z) "Dánia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Női kézi Eb: német és orosz sikerrel rajtolt a torna

Csütörtök késő délután két mérkőzéssel kezdetét vette a dániai rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság, amelyen előbb Németország három góllal legyőzte a legutóbbi Eb-n 4. helyen záró Romániát, majd a két évvel ezelőtti döntős,…

Sport

Női kézilabda Eb – Orosz és német győzelem

Az olimpiai bajnok orosz, valamint a német válogatott sikerével kezdődött Dániában a női kézilabda Európa-bajnokság csoportköre csütörtökön.     A herningi B csoportban szinte végig a világbajnoki ezüstérmes spanyolok…

Nagyvilág

Ez történt 2020-ban 1. rész

A 2020-as esztendő a koronavírus járvány okán hatalmas megpróbáltatást hozott a világ turisztikai szereplőinek. Nem volt ezzel máshogy a Balaton sem, ugyanakkor a késő tavaszi, nyári időszakban a belföldi vendégek életben…

Ország

Már nem gyanúsítják azzal a svéd nőt, hogy évtizedekig fogva tartotta fiát

A 41 éves férfira borzasztó állapotban találtak rá, de az ügyészség szerint elhagyhatta a lakást, ahol anyjával élt. Az ügy ezzel még nem ér véget.

 

Kategória ajánló