Dánia hírek

Ország › Dánia

Megsértette a ferencvárosi Fidesz Baranyi Krisztina jó hírnevét, pert nyert a parkolási maffiát feltáró ellenzéki politikus

Tegnap 16:54

A ferencvárosi Fidesz szervezete a Facebookon valótlanul állította, hogy Baranyi Krisztina meghamisította a vagyonnyilatkozatát, ezt mondta ki polgári peres eljárásban a bíróság – olvasható a független ellenzéki képviselő Facebook-oldalán.

[SDCC2019] Nem sokon múlt, hogy kiemelt szerepet kapjon Keanu Reeves a Death Strandingban

Tegnap 12:06

Befolyásos barát ajánlotta a színészt, de Kojima végül más mellett döntött Állítólag maga Hideo Kojima is komolyan elgondolkodott rajta, hogy beszervezi a lélegzetelállító színészt, de aztán inkább ragaszkodott eredeti elképzeléséhez.

A műanyagot nyelt madarak elpusztulnak az éhségtől

19.07.21 18:06

Műanyagot nyelt le a dán partoknál elpusztult viharmadarak 95 százaléka – derült ki a dán környezetvédelmi ügynökség által készített tanulmányból. A műanyag eltömítette a madarak gyomrát, ami miatt éheztek. “A dán strandokon elhullva talált északi…

Éhen halnak a viharmadarak a műanyag miatt, amit megesznek

19.07.19 18:36

Egy új tanulmány aggasztó tendenciára hívja fel a figyelmet: a dán strandokon elpusztult példányok több mint 95 százalékának tetemében műanyagot találtak.

Hatalmasat fejleszt a dán multi Nagykanizsán

19.07.16 08:42

Az elmúlt évek nagyléptékű kapacitás- és létszámbővítése miatt új telephelyen folytatja tevékenységét Nagykanizsán a világszerte ipari felhasználóknak tisztítógépeket gyártó dán Nilfisk legjelentősebb külföldi üzeme - írja az MTI.

A(z) "Dánia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés