Czeglédy Csaba hírek

Politikus › Czeglédy Csaba

Budai Gyula beadvánnyal fordult az OLAF-hoz

21.02.10 13:53

A fideszes parlamenti képviselő szerint az Altus és Czeglédy Csaba gyanús kölcsönszerződéseket kötött.

Egyszerre 21 kormányközeli lapot kötelezett sérelemdíj megfizetésére a bíróság

21.01.30 12:18

A bírósági ítélet szerint a kormányközeli Mediaworks / KESMA 21 sajtóterméke valótlanul és jogsértő módon állította Czeglédy Csabáról, a DK politikusáról, hogy elítélték egy hatmilliárdos költségvetési csalási ügyben. Sérelemdíjat is megítéltek…

Kizárták az eljárásból Czeglédy Csaba ügyvédjét

21.01.20 15:08

A bíróság azután döntött így, hogy Hankó-Faragó Miklós a Czeglédy-per egyik tanúját képviselte korábban.

Pofára estek – Czeglédy Csaba nem tud leállni, újabb győzelmet aratott a jobboldal fölött

20.12.18 11:09

A TV2 Tényekben (már a híradó elnevezése is mulatságos) úgy hazudnak, mintha muszáj volna nekik. Könnyen lehet, hogy ez a munkaköri leírásukban is szerepel, mint kötelezettség, mindenesetre láthatólag nem zavarja őket, hogy az ország fele már…

Felfüggesztve maradt Czeglédy kamarai tagsága

20.12.14 19:46

A DK-közeli politikus pedig jelen állás szerint továbbra is inaktív ügyvédi státusszal nézhet szembe - tudta meg a Mandiner.

Pert nyert a Magyar Nemzet jogelődje Czeglédy Csabával szemben

20.12.11 19:58

Gyurcsány Ferenc ügyvédje egy olyan cikket kifogásolt, amelyben egy sajtótájékoztatón elhangzott kijelentéseket szöveghűen közölt a Magyar Idők.

Felfüggesztették Czeglédy Csaba kamarai tagságát

20.10.29 14:55

Nagy érdeklődéssel várom, mi lesz a Czeglédyvel megkötött több tíz milliós megbízási szerződésekkel – írta Budai Gyula (Fidesz).

A(z) "Czeglédy Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dobrevék után

Budai Gyula: Dobrev Klára elszámoltatást ígért, akkor tessék megkezdeni az elszámoltatást Czeglédy Csabával és önmagával szemben a megkötött gyanús kölcsönszerződések miatt.

Politikus

Adóemelésre készül a baloldal

Deák Dániel emlékeztetett: a Gyurcsány-kormány idején sorozatosak voltak a megszorítások, adóemelések, emiatt pedig a gazdaság növekedése is gyenge volt.

Politikus

Nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dobrevék után

Budai Gyula: Dobrev Klára elszámoltatást ígért, akkor tessék megkezdeni az elszámoltatást Czeglédy Csabával és önmagával szemben a megkötött gyanús kölcsönszerződések miatt.

Magyar település

Az Mkc értékes két pontot hozott haza Szombathelyről

Néhány fordulóval a bajnokság zárása előtt, soha nem egyszerű feladat a kiesés elkerüléséért harcoló csapat otthonában játszani. A Motherson-Mosonmagyaróvár azonban megoldotta ezt a feladatot és…

 

Kategória ajánló